ته چین؛

طرز تهیه خلال‌های سرخ کرده گل کلم

کد خبر: ۸۱۹۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵ 26 July 2018
تعداد بازدید : 501
کد خبر: ۸۱۹۸۰۶
|
۰۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵ 26 July 2018
|
6424 بازدید

مواد لازم:
دو گل کلم
یک قاشق غذاخوری نمک
دو تخم مرغ بزرگ
چهار حبه سیر له شده
یک چهارم قاشق چایخوری آویشن خشک شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان

 

بازدید 6424
در این دستور پخت گل کلم سرخ شده و بعد پخت در فر همراه پنیر چدار و پارمزان به صورت خلال درآورده می‌شود تا خلالهایی شبیه طعم سیب زمینی سرخ کرده داشته باشید. این دستور غذای جالب این ایده را پیشنهاد می دهد که با هر طیفی از سبزیجات می شود غذایی خوشمزه را درست کرد. نحوه پخت آن را در تابناک ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟