ترامپ: حاضر به مذاکره بدون شرط با ایران هستم

کد خبر: ۸۲۱۱۳۸
|
۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۳ 31 July 2018
|
11074 بازدید
|
۶

فارس نوشت: در حالی که رییس جمهور آمریکا پس از حضورش در کاخ سفید در اولین اقدام از برجام به عنوان یکی از مهمترین عهدنامه های بین‌المللی خارج شده است، با چرخش درمواضع خود از آمادگی برای مذاکره با مقامات ایران خبر داده است.
«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر ایتالیا ادعا کرد آماده است «بدون هیچ‌پیش‌شرطی» با مقام‌های ایران دیدار کند. رئیس جمهور آمریکا تنها چند روز پس سخنان کوبنده و قاطع سردار سلیمانی خطاب به مقامات آمریکایی مدعی شده است که حاضراست با مقامات ایران گفتگو کند. این سخنان رییس جمهورآمریکا در حالی مطرح شده است که دولت آمریکا مخصوصا شخص ترامپ ثابت کرده است که مذاکرات اصولا منطقی ندارد زیرا ممکن است با تغییر یک دولت در ایالات متحده تمام مذاکرات زیر سوال برود. در عین حال ترامپ با تکرار ادعاهای همیشگی گفت: «من و نخست‌وزیر موافقیم که به حکومت ایران هرگز نباید اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای داده شود. هرگز.»
او در حالی این اظهارات را مطرح کرد که دولتش بعد از خروج از برجام کارزاری همه‌جانبه برای اعمال فشار علیه ایران به راه انداخته است. ترامپ علی‌رغم این سابقه در سخنرانی روز دوشنبه تلاش کرد از خودش چهره فردی حامی گفت‌وگو و طرفدار مذاکره نشان دهد. او در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا تمایل دارد با «حسن روحانی»، رئیس‌جمهور ایران دیدار کند گفت: «من آماده‌ام با هر کسی دیدار کنم. من به ملاقات اعتقاد دارم.». با این حال وی توافق هسته‌ای «برجام» را «مضحک» توصیف کرد و گفت که به مشارکت آمریکا در این توافق پایان داده است. ترامپ مدعی شد که ایرانی‌ها در نهایت با آمریکا مذاکره خواهند کرد. رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی دیگر درباره اینکه آیا پیش‌شرطی برای این دیدار دارد گفت: «هیچ پیش‌شرطی (ندارم). آنها می‌خواهند با من دیدار کنند، هر موقع بخواهند (حاضرم).»
این سخنان رییس جمهور آمریکا در حالی مطرح شده است که رسانه‌های صهیونیستی اذعان کرده‌اند دولت ترامپ به همراه رژیم صهیونیستی کارگروهی مشترک برای ناآرام کردن ایران و براندازی تشکیل داده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۱
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Sweden
|
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
مذاکره در باره چی؟با کی؟بهتره با رئیس آمریکا مذاکره کرد نه با آمریکا. اگر آمریکا مستقل هست پس چرا به انگلیسی صحبت میکنن؟یکم فکر کن.
ناشناس
|
Canada
|
۰۵:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
ترامپ در هیچ زمینه ایی دست بالا در مقابل ایران را ندارد. در زمینه نظامی بستن تنگه هرمز خود ژنرال های آمریکایی می دانند ایران با موشکهای که در اختیار دارد براحتی می تواند . در زمینه دیپلماتیک هم الان کل دنیا دید که ایران تخطی نداشت ولی ترامپ عهدشکنی کرد. در زمینه نفوذ منطقه ایی هم نفوذ ایران رو به گسترش و آمریکا رو به زوال است حتی تشکیل ناتوی عربی هم خواب و خیالی بیش نیست چون کل ارتش های غربی توان و تجربه جنگی مثل سپاه ایران را ندارد. می ماند تحریمها که در واقع آمریکا هیچوقت آنها را برنداشت حتی در زمان اوباما و هرگز هم آمریکا با ایران دوست نخواهد شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
جناب ترامپ حاضرم شر ط ببندم که در ان حالت هم به قرادادی که خواهی بست پایبند نمی مانی مذاکره با یک فرد وقیح و بدون پشتوانه برای حرف و قولش به چه درد این مملکت می خورد اولیای امور و آقایان باید نمی گذاشتند کار به اینجاها بکشد حالا که کشیده مذاکره با یک فرد بی اصل و نسب درست نیست
حسيني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
چرا بايد از گفتگو پرهيز كنيم؟ پس گفتمان تمدنها چه شد؟
محمدخانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
تجربه نشان داده دولت مردان امریکایی قابل اعتماد نیتند . هنوز امضا ء توافقنامه 5+1 خشک نشده بود که امریکائیها تحریم ها را مضاعف کردند و در سر آخر توسط خود ترامپ این توافقنامه بزرگ بین المللی که مورد تائید سازمان ملل بود را نقض نمود.
امریکا قابل اعتماد نیست بهترین شکل در درجه اول مقاومت و استفاده از دیگر ابزار دیپلماسی می باشد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
به هر حال وقتی میگه بدون پیش شرط خیلی مهمه و بهترین موقع برای مذاکره هست, چند سال زنده ایم که همش درگیر جنگ و تحریم و فشار و ترس از آینده فرزندانمون باشیم
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟