قیمت نفت به پایین تر از بشکه ای ۷۴ دلار رسید

در روز چهارشنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته کاهش یافت و به زیر بشکه ای ۷۴ دلار رسید. دلیل کاهش قیمت نفت انتشار گزارشی صنعتی مبنی بر افزایش موجودی نفت آمریکا و همچنین افزایش تولید اوپک در ماه جولای عنوان شده است. این افزایش تولیدات باعث نگرانی در مورد اشباع بازار نفت شده است.
کد خبر: ۸۲۱۶۸۰
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴ 01 August 2018
|
4371 بازدید

قیمت نفت به پایین تر از بشکه ای ۷۴ دلار رسیددر روز چهارشنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته کاهش یافت و به زیر بشکه ای ۷۴ دلار رسید. دلیل کاهش قیمت نفت انتشار گزارشی صنعتی مبنی بر افزایش موجودی نفت آمریکا و همچنین افزایش تولید اوپک در ماه جولای عنوان شده است. این افزایش تولیدات باعث نگرانی در مورد اشباع بازار نفت شده است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، امروز قیمت آتی نفت خام برنت برای تحویل در ماه سپتامبر، نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته ۸۵ سنت کاهش یافت و بشکه ای ۷۳.۳۶ دلار در بازار معامله شد. همچنین، معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با کاهش ۷۳ سنتی، بشکه ای ۶۸.۰۳ دلار صورت گرفت.

در روز سه شنبه، موسسه نفت امریکا اعلام کرد که در هفته گذشته، موجودی نفت ایالات متحده آمریکا ۵.۶ میلیون بشکه افزایش یافته است. این در حالی است که پیشتر تحلیلگران انتظار داشتند که م جودی نفت این کشور در هفته گذشته ۲.۸ میلیون بشکه کاهش پیدا کند.

از سوی دیگر، نشانه هایی مبنی بر پایان یافتن اختلالات عرضه در باب المندب نیز بر روی پایین آمدن قیمت نفت تاثیر داشته است.

گروه حوثی یمن گفته است که برای حمایت از تلاش های صلح جویانه، حاضر است حملات خود را متوقف کند. عربستان سعودی در هفته گذشته، پس از حمله به تانکرهایش، ارسال نفت از این تنگه را به تعلیق در آورد.

اما کاهش قیمت نفت، به دلیل خبر دیگری نیز بوده است. انتشار نتایج بررسی رویترز در روز دوشنبه نشان داد که تولید نفت اوپک در ماه گذشته افزایش داشته است.

نتایج بررسی ای که در روز دوشنبه توسط رویترز منتشر شد نشان می دهد که سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) در ماه جولای روزانه ۳۲.۶۴ میلیون بشکه نفت استخراج کرده است. نتایج این بررسی نشان می دهد که این میزان تولید، از میزان تولید بازنگری شدهٔ ماه ژوئن ۷۰ هزار بشکه بیشتر است و بالاترین میزان تولید در سال جاری می باشد. در آمار ماه جولای میزان تولید کنگو نیز به مجموع تولید اوپک اضافه شده است.

دلایل اصلی افزایش تولید اوپک در ماه جولای، افزایش تولید کشور های حاشیه خلیج فارس پس از توافق اوپک برای افزایش تولید، و همچنین پیوستن جمهوری کنگو به این سازمان عنوان شده است.

این در حالی است که در مجموع، قیمت آتی نفت برنت در ماه جولای ۶ درصد کاهش یافته است که این بیشترین میزان کاهش ماهانه از جولای سال ۲۰۱۶ است. نفت وست تگزاس اینترمدیت هم در ماه جولای حدود ۷ درصد کاهش قیمت داشته است که بیشترین میزان کاهش ماهانه اش از اکتبر ۲۰۱۷ است.

در دو هفته گذشته قیمت نفت تحت تاثیر عوامل گوناگونی من جمله تنش تجاری میان چین و آمریکا کاهش یافته است، اما با این حال احتمال تحریم نفت ایران و در پی آن کاهش عرضه نفت، موجب شده است که تجار نگران آینده بازار نفت شوند.

این در حالی است که دونالد ترامپ با رویکردی ظاهرا نرم تر نسبت به ایران، در روز دوشنبه اعلام کرده که حاضر است با رئیس جمهور روحانی، بدون هیچ پیش شرطی، مذاکره کند.

واشنگتن پس از خروج از توافق بین المللی بر سر برنامه هسته ای ایران، دستور داده بود تا کشورهای واردکننده نفت تمام واردات نفت خود را از ایران تا ۴ نوامبر متوقف کنند یا بدون هیچ گونه استثنایی با اقدامات مالی ایالات متحده رو به رو شوند. کاهش تولید ایران می تواند موجب کاهش عرضه جهانی و در پی آن، افزایش شدید قیمت نفت شود.

از سوی دیگر اگرچه سرعت رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری به بیشترین سرعت خود در حدود چهار سال گذشته رسیده است، اما با این حال تحلیلگران بر این عقیده اند که تنش های تجاری میان آمریکا و چین می تواند موجب کاهش قیمت نفت در هفته جاری شود، چرا که با کاهش فعالیت های اقتصادی چین، نیاز این کشور به انرژی می تواند کاهش یابد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟