ته چین؛

طرز تهیه دوازده نوع آب طعمدار

کد خبر: ۸۲۳۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۸ 07 August 2018
تعداد بازدید : 968
کد خبر: ۸۲۳۲۴۰
|
۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۸ 07 August 2018
|
6211 بازدید
بازدید 6211
برای ایجاد تنوع در مزه آب می‌توان با استفاده از سبزی ها و میوه های مختلف در آن طعم جدیدی ایجاد کرد. هم از در فصل تابستان نوشیدنی خنک و سالمی را می‌نوشید و هم از طعم های مختلفی لذت می‌برید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟