ته چین؛

طرز تهیه پای سیب با فرم جوجه تیغی

کد خبر: ۸۲۶۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۳ 18 August 2018
تعداد بازدید : 78
کد خبر: ۸۲۶۲۶۷
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۳ 18 August 2018
|
3733 بازدید

مواد لازم:
پنج تا شش عدد سیب با شکل مناسب
شربت با شیرینی کم
مارمالاد سیب یا زردآلو
دو سفیده تخم مرغ
دو قاشق چای‌خوری شکر
بادام
مویز
گیلاس

بازدید 3733
در یک سری ویدیو می‌خواهیم مدل سنتی و قدیمی آشپزی که به دوران عصر ویکتوریا بر می‌گردد را نشان دهیم. از نحوه پختن تا استفاده از لوازم و مواد که در دستور غذاهای آنها به کار می‌رود. در این ویدیو نحوه درست کردن پای سیب به شکل جوجه تیغی را فرامی‌گیریم؛ دسری خوشمزه با ظاهری جالب.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟