مدیر یک شرکت اینترنتی و فعال حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات معتقد است که کمیسیون تنظیم مقررات به عنوان نهاد تنظیم قانون رگولاتوری حمایت زیادی از اپراتورهای همراه دارد که تصور میشود برخی از مصوبات این حوزه توسط اپراتورهای طراحی شده است.
به گزارش تابناک، علی ذاکر مدیرعامل ماهان نت و فعال خوزه اینترنت معتقد است روند اشتباه حمایت بیش از حد رگولاتوری از اپراتورهای همراه به کشور و خانوادهها ضربه میزند. وی میگوید: «در هیچ کجای دنیا شما نمیبینید که مردم مصرف عادی و روزمره خود را از طریق دیتای موبایل (اینترنت همراه) انجام دهند. این روزها به خاطر مشکلات اقتصادی، توان پرداختی مردم و سازمانها کاهش پیدا کرده است؛ لذا با توجه به اینکه مردم برای اتصال دائم به اینترنت، مجبورند بسته های اینترنتی را روی موبایل خود داشته باشند، اقدام به قطع اشتراک اینترنت ثابت خود برای کاهش هزینهها میکنند.»
ذاکر در مورد این روند اشتباه توضیح میدهد: « کسانیکه در سبد خانوار خود (خانواده ۳ نفره) بودجه 50 هزار تومان را در نظر گرفتهاند، باید فکر اینترنت نامحدود ثابت را از سر بیرون کنند و بایستی هر کدام یک بسته ۱۵ هزار تومانی روی موبایل خود فعال کنند.» به دینترتیب شاید این بستهها پاسخگوی آنها نبوده یا اینکه در برخی از موارد به دلیل آنتن ندادن، آنها را با دردسر روبرو کند.
مدیرعامل ماهاننت ادامه میدهد: «از طرفی شرکتهایی هم که مصرف بالا داشتند و مبالغ خوبی را به شرکتهای اینترنت ثابت پرداخت می کردند و هیچ گاه مشتری اینترنتیها نمی شوند، حالا با مصوبه ۲۶۶ (مصوبه اینترنت غیر حجمی) حداکثر ۸۰ هزار تومان پرداخت خواهند کرد؛ یعنی اینکه مشتریای که زیاد پول میدهد ولی به موبایلیها نمیدهد، از این پس کمتر هزینه خواهند کرد.» در این حال شاید کیفیت اینترنت دریافتی به کیفیت پیش از تصویب این مصوبه نرسیده و در نهایت شرکتها با مشکل همراه شوند.
ذاکر تأکید میکند: «این مصوبه چنان به نفع موبایلیهاست که برخی مواقع فکر میکنم مصوبه ۲۶۶ در شرکتهای موبایلی طراحی و برای تصویب به سازمان تنظیم مقررات رفته است.» این تبعیض پیشتر مورد انتقاد دیگران مدیران و فعالان حوزه اینترنت از جمله مدیرعامل شاتل، مدیرعامل آسیاتک، رئیس هیئت مدیره پیشگامان و دبیر دبیرخانه seervcoها (شرکتهای خدمات دهنده اینترنت ثابت) قرار گرفته بود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.