ته چین؛

دستور پخت سوپ گوشت گاو، جو و سبزیجات

کد خبر: ۸۳۴۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ 17 September 2018
تعداد بازدید : 1380
کد خبر: ۸۳۴۴۸۸
|
۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ 17 September 2018
|
9297 بازدید

مواد لازم:
یک و نیم کیلوگرم گوشت گردن گاو
یک پیمانه آب گوشت
یک پیمانه دانه جو
یک عدد برگ بو
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
سه عدد هویج
سه ساقه کرفس
یک پیاز خرد شده
یک بسته 450 گرمی مخلوط سبزیجات یخزده
چهار پیمانه آب
چهار حبه عصاره گوشت
یک کنسرو هشتصد گرمی گوجه خرد شده
یک قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه آسیاب شده

بازدید 9297
پیش از این نیز ویدیو‌هایی درباره سوپ‌های گیاهی در تابناک منتشر شده است، در این ویدیو یک سوپ خوشمزه با استفاده از گوشت، جو سبزیجات را می‌بینید. برای این دستور پخت می‌توانید از آرام پز یا ماهیتابه برای آماده کردن گوشت آن استفاده کنید. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری