ته چین؛

طرز تهیه حمص

کد خبر: ۸۳۶۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۰ 24 September 2018
تعداد بازدید : 2437
کد خبر: ۸۳۶۶۲۰
|
۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۰ 24 September 2018
|
10232 بازدید

مواد لازم:
یک کنسرو نیم کیلویی نخود
روغن دو قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
آب لیمو چهار قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری

بازدید 10232
حمص یا نخود ارده که به آن گفته می‌شود یک پیش غذا یا اسنک لبنانی است که ماده اصلی آن نخود است. این پیش غذا در اکثر رستورانهای لبنانی سرو می‌شود و طرفداران جهانی خود را دارد. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟