ته چین؛

دستور پخت چیکن ماکانی

کد خبر: ۸۳۷۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 27 September 2018
تعداد بازدید : 1311
کد خبر: ۸۳۷۳۴۲
|
۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 27 September 2018
|
9662 بازدید

مواد لازم:
یک عدد شالت(پیاز کوچک)
یک چهارم یک پیاز سفید
دو قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چای‌خوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری خمیر سیر زنجبیل(ترکیب سیر و زنجبیل رنده شده با روغن)
دو قاشق چای‌خوری گرام ماسالا
یک قاشق چای‌خوری پودر چیلی
یک قاشق چای‌خوری زیره آسیاب شده
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین
یک برگ بو
یک پیمانه پوره گوجه فرنگی
یک چهارم پیمانه ماست
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه خامه
نمک و فلفل به مقدار کافی
نیم کیلو ران مرغ بدون استخوان و پوست
یک قاسق غذاخوری نشاسته ذرت
یک چهارم پیمانه آب

بازدید 9662
چیکن ماکانی یا مرغ کره ای هندی غذایی هندی است که در دهه پنجاه میلادی در هند تهیه شد. ماده اصلی این غذا خامه و کره است بهمراه مرغی که در سس کاری پخته شده است. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری