متخصص ارتوپدی و فلوشیپ تومورهای استخوانی در ارتباط با موضوع تومورهای استخوانی گفت: تومورهای استخوانی بافت نرم نادر هستند و معمولا در دهه سنی بین 10 تا 20 سال همراه با درد استخوانی بروز میکنند و بیشتر در اطراف زانو قرار دارند.
به گزارش فارس، مسعود میرکاظمی در ارتباط با تومورهای استخوانی اظهارداشت: این نوع تومورها معمولا در مراحل اولیه علایم رادیولوژیک واضح ندارند لذا تکرار رادیوگرافی در صورت وجود درد مداوم ضروری است.
وی گفت :دسته ای دیگر از این تومورها در سنین بالای 50 سال بروز می کنند که شایع ترین آنها سارکوم های اولیه بافت می باشد. که معمولا این نوع تومورها درد ندارند و بیشتر بصورت توده بروز می کنند. این تومورها معمولا در اندام تحتانی بیماران مخصوصا ران دیده می شوند. از طرفی در سنین بالاتر متاستازهای استخوانی نیز شایع ترین تومورهای استخوانی می باشد.
عضو انجمن جراحان ارتوپدی ایران افزود: درمان این بیماری در کشور در اوایل راه بوده و افراد اندکی در این مسیر فعالیت می کنند اما تمامی مراحل درمان آن در کشور امکان پذیر است. جهت این تومورها بر اساس نتیجه پاتولوژی، شیمی درمانی و رادیوتراپی می تواند کمک کننده باشد اما درمان اصلی آن جراحی است.
میرکاظمی افزود: این بیماری معمولا دلیل مشخصی ندارد و در کودکان عوامل ژنتیکی می تواند در بروز آن موثر باشد و در بزرگسالان نیز، عواملی مانند داشتن سابقه رادیوتراپی قبلی می تواند در ایجاد آن موثر باشد. مثلا رادیوتراپی استفاده شده در درمان سرطان پستان بعد از گذشت 5 تا 10 سال و یا عفونت های مزمن و طولانی مدت، می تواند زمینه ساز ابتلا به سارکوم باشد.
متخصص ارتوپدی و فلوشیپ تومورهای استخوانی اظهار داشت : با توجه به اینکه این بدخیمی ها خیلی شایع نیست و غربالگری ندارند ، توصیه می شود برای افرادی با دردهای استخوانی که به درمان های رایج (فیزیوتراپی و دارو درمانی) پاسخ نمی دهند پیگیری مکرر توسط متخصص ارتوپدی انجام شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.