ته چین؛

دستور پخت بریانی مرغ

کد خبر: ۸۳۹۵۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴ 06 October 2018
تعداد بازدید : 7239
کد خبر: ۸۳۹۵۴۶
|
۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴ 06 October 2018
|
20405 بازدید

مواد لازم:
چهار سیب زمینی کوچک
سه عدد پیاز
دو حبه سیر
یک قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
دو عدد گوجه
دو قاشق غذاخوری برگ نعنا
یک و نیم کیلو سینه مرغ بدون پوست و استخوان
چهار و نیم قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی
نصف قاشق چای‌خوری پودر چیلی ،نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه ، نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه
یک قاشق چای‌خوری زیره آسیاب شده
یک قاشق چای‌خوری نمک
دو قاشق غذاخوری ماست
نصف قاشق چای‌خوری گشنیز آسیاب شده
دو عدد چوب دارچین یک سانتی و یک عدد چوب دارچین نیم سانتی
نیم کیلو برنج باسماتی
چهار پیمانه آب مرغ و یک بند انگشت زعفران
پنج حبه هل و سه عدد میخک
نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل آسیاب شده

بازدید 20405
بریانی غذایی هندی است که از ترکیب گوشت با برنج ادویه دار است. بریانی مرغ، گوشت و میگو جزو انواع بریانی محبوب در دنیا هستند. در این دستور غذا از روغن گی یا همان روغن کرمانشاهی که از شیر گاو یا گوسفند گرفته می‌شود استفاده می‌کنند. در این ویدیو دستور پخت بریانی مرغ را می‌بینید.
اشتراک گذاری