محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماریهای عصبی بیشتر خود را نشان میدهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماریها توصیه میشود.
به گزارش ایسنا، محمدامین افراد محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طبق روایات لازم است در فصل پاییز خود را از بادها بپوشانید، نسیم فصل پاییز با بهار و تابستان متفاوت است، وزیدن باد فصل پاییز موجب خشک شدن درختان میشود که همین تاثیر را مستقیما بر روی انسانها میگذارد.
وی افزود: هوای فصل پاییز سرد و خشک است که همین امر موجب حساسیتهای فصلی، خشکی پوست، عفونت سینوسها و سرماخوردگی میشود، هر چه هوا خشکتر باشد سینوسها بیشتر ملتهب میشوند، بنابراین شبها به هیچ وجه نباید از غذاهایی با طبع سرد مصرف کرد.
افرا گفت: خوردن انار، به و سیب لبنانی برای مزاج سرد و خشک مناسب هستند، همچنین خوردن گوشت گاو و گوساله در این فصل توصیه نمیشود و بهتر است از گوشت شتر، شترمرغ و بلدرچین به دلیل طبع گرم آنها استفاده کرد.
وی ادامه داد: ضماد کردن و ماساژ ناف و ابرو با روغن شترمرغ نیز مانع خشکی پوست میشود.محقق طب اسلامی در استان بیان کرد: خوردن ادویهجات گرم از جمله گلپر به همراه غذاهای آبکی از جمله آش رشته و آشهایی که با ادویهجات گرم مانند زنجبیل، دارچین و گلپر پخت میشوند در جلوگیری از سرماخوردگی موثر هستند و خوردن آنها نیز توصیه میشود.
وی اضافه کرد: حجامت عام فصل پاییز فوقالعاده مهم بوده و لازم است بعد از حجامت از آب انار به دلیل کمک به پاکسازی بدن، استفاده کرد.افرا توصیه کرد: بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن سینوسها از روغن بنفشه استفاده کرد به طوری که شبها و صبحها یک قطره از این روغن در بینی چکانده شود.
وی گفت: در این فصل لازم است به جای نوشیدن چای از دمنوشهای زنجبیل، به لیمو، بهار نارنج، پونه، به و سیب به دلیل عفونتزایی بسیار قوی، از آنها استفاده شود.
افرا با اشاره به اینکه در مجموع آب سرد مضر است و نوشیدن آن در فصل پاییز به کبد و کلیهها آسیب جدی وارد میکند، تصریح کرد: توصیه میشود در میان وعدهها از نوشیدنیهای گرم استفاده شود، همچنین برای سمزدایی بدن از آب نیمه گرم، عسل، آبلیمو و مقدار کمی سیر استفاده کرد.
وی بیان کرد: پودر گیاه «کندش» عفونتزای مناسب برای سینوسها است، زمانی که فرد از این پودر در داخل بینی استفاده میکند شروع به عطسه کرده و این امر موجب خروج رطوبت از مخاط و جلوگیری از آبریزش بینی خواهد شد.
افرا خاطرنشان کرد: در این فصل به دلیل سرمای هوا بیماریهای عصبی بیشتر خود را نشان میدهند و سرمای هوا موجب سرماخوردن کلیهها و تکررر ادرار میشود و این امر به مثانه آسیب وارد میکند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» توصیه میشود، به این روش که یکی دو دانه از دانههای گیاه دارویی توتنک صبح، ظهر و شب استفاده شود، زیرا موجب خروج سرما از بدن و جلوگیری از عصبانیت و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.