یک روانشناس گفت: باید با کودکان دوقلو همانگونه که ویژگی رفتاری متفاوتی دارند، متفاوت رفتار شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مهدیه کرمی روانشناس و مشاور کودک اظهار کرد: مهمترین مساله در مورد دوقلوها داشتن رفتار متفاوت با هر کدام از آنها است.
وی با بیان اینکه در بسیاری از مواقع والدین به دلیل اینکه فرزندانشان دوقلو هستند، با آنها یکسان برخورد میکنند. در حالی که این رفتار درست نیست و گاهی باید با آنها رفتاری کاملا متفاوت داشته باشند، افزود: این مساله به خصوص در مورد دوقلوهای ناهمسان که کاملا میتوانند از نظر ویژگیهای رفتاری با هم متفاوت باشند و حتی ویژگیهای رفتاری عکس هم داشته باشند، بیشتر صدق میکند.
کرمی بیان کرد: این مساله به خصوص در مورد دوقلوهای ناهمسان که کاملا میتوانند از نظر ویژگیهای رفتاری با هم متفاوت باشند و حتی ویژگیهای رفتاری عکس هم داشته باشند، بیشتر صدق میکند.
این روانشناس گفت: باید با این کودکان همانگونه که ویژگی رفتاری متفاوتی دارند، متفاوت رفتار شود.
لباس همرنگ و همشکل به آنها نپوشانید
وی با بیان اینکه مشکل دیگری که در بسیاری از فرهنگها به خصوص فرهنگ ما وجود دارد، در مورد پوشش دوقلوها است، ادامه داد: خانوادهها میگویند خود دوقلوها نیز اصرار دارند پوششی یکسان داشته باشند، در حالی که باید پوشش کودکان دوقلو از ابتدا کاملا با هم متفاوت باشد.
بهتر است دوقلوها بایکدیگر همکلاس نباشند
وی با بیان اینکه تا جایی که مقدور است کلاسهای دوقلوها در مهدکودک و به ویژه مدرسه باید با هم متفاوت باشد، تصریح کرد: به دلیل اینکه کودکان دوقلو بعد از مدتی یاد میگیرند به جای تأمین نیازهای عاطفی خود از گروه همسالان، آن را از قل دیگر دریافت کنند و این مساله باعث میشود به جای اینکه پیوند عاطفی آنها بسیار قوی باشد، در مهدکودک و به خصوص در مدرسه کودکانی منزوی شوند و تمام مدت زنگ تفریح را با هم بگذرانند.
کرمی افزود: اگر دوقلوها کلاسهایشان با هم متفاوت باشد، آنها یاد میگیرند که هر کدام شبکه اجتماعی خاص خود را داشته باشند و دوستان جدیدی پیدا کنند. همچنین براساس ویژگیها و تفاوتهای فردی، کودکان دوقلو میتوانند از لحاظ هوش و ویژگی رفتاری با هم متفاوت باشند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.