محمدرضا باهنر، دبیر کل جبهه پیروان خط امام چهرهای که در بین اصولگرایان به لابیگری معروف است، بعد از 28 سال حضور در مجلس شورای اسلامی، چند وقتی است که از عرصه سیاست کم و بیش فاصله گرفته است. با این حال گاه با نقدها و اظهار نظرهایی که به سمت اصولگرایان نشانه میگیرد یا متوجه مجلس میکند، میتوان رد پایش را در رسانهها دید.
به گزارش روزنامه آرمان، باهنر گفته است: «آدم احساس میکند که در مجلس دهم تعادلی وجود ندارد.» این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه مورد خاص مجلس دهم این است که فراکسیون اکثریت ندارد، اظهار کرد: تمام مجالس گذشته بالاخره چپیها یا راستیها فراکسیون اکثریت داشتند و میدانستند که باید در مجلس چهکار کنند. مجلس دهم شده سهتا فراکسیون اقلیت و بنابراین نمیتوانند تصمیم درستی در مجلس بگیرند.
قبل از جلسات سران قوا از هم طلبکار بودند
باهنر همچنین جلسات شورای هماهنگی سران قوا را مفید دانسته و گفت: قبل از تشکیل جلسات شورای هماهنگی سه قوه، سران قوا از هم طلبکار بودند. وی افزود: در تفکیک قوا، قوا باید همگرا و همسو و همراه مملکت را اداره کنند، اگر قرار باشد به جای اینکه دست همدیگر را بگیرند پای همدیگر را بگیرند که مملکت اداره نمیشود. متاسفانه قبل از همین جلسه روسای قوا که اخیرا با پیشنهاد و تدبیر مقام معظم رهبری تشکیل شد، روسای قوا همهشان از هم طلبکار بودند. وی اظهار کرد: جلسه همدلی و همراهی یک مساله است و یک مساله دیگری هم که مهم است مربوط به زمان بحرانهاست. فرض میکنیم که الان آقای ترامپ دارد ظالمانه تحریم میکند ما برای اینکه نفتمان را بفروشیم باید با یک عده مذاکره کنیم و برای یک عده باید دون بپاشیم. اگر بگوییم برای رضای خدا یا برای شب اول قبرتان بیایید و از ما نفت بخرید که نمیشود چون منافع متقابل است. ما باید دون بپاشیم.
درباره بازگشت رئیس دولت اصلاحات
باهنر در بخش دیگری با تاکید بر اینکه من بارها و بارها گفتهام رئیس دولت اصلاحات اگر در جریان سیاسی کشور برگردد میتواند منافعی داشته باشد، اظهار کرد: اما بالاخره ایشان مواضعی را در سال ۸۸ داشت من بارها گفته بودم که من ایشان را جزو سران فتنه نمیدانم، اما در جریانات فتنه خوب عمل نکرد و این مشکل باید حل شود الان هم من اتفاقا میدانم خیلی از اینها امروز دلشان برای استقلال و استقرار نظام و اقتدار نظام میسوزد و الان اتفاقا ما با جریانات رقیبمان در بعضی از مسائل کاملا مشترک هستیم که باید حمایت و کمک کنیم. رئیس دولت اصلاحات باید به یک صورتی آن کوتاهیها و قصور و تقصیرهایش را جبران کند و من معتقدم اگر همه این کارها اتفاق بیفتد من این مساله(بازگشت ایشان به سیاست) را مفید میدانم. او ادامه داد: آقای احمدینژاد یک مقوله دیگری است و اصولا آدمی است که من همان موقع هم بارها گفتهام که او متوهم است و فکر میکند ناجی جهان بشریت خودش است و کارها میکند. باید به صورت ویژه مدیریت بشود و من فکر میکنم دارد خوب مدیریت میشود. من هم معتقدم آقای احمدینژاد برای آینده جایی ندارد و نمیتواند داشته باشد، مخصوصا با تفکراتی که داشته است. باهنر همچنین درباره شبهاتی که در مورد درخواست برخی اصولگرایان از رهبری مبنی بر کنار گذاشتن حسن روحانی به وجود آمده، خاطر نشان کرد: اینکه یک عده از آقا وقت گرفتند و رفتند خدمت آقا و آنجا گفتند خواهش میکنیم دولت را برکنار کنید اینطور چیزی نیست. من یک زمانی درباره مهندس موسوی گفتم من به ایشان گفتهام فلان! بعد گفتند تو با مهندس موسوی ملاقات کردی؟ گفتم نه من از طریق رسانهها گفتهام که اگر مهندس موسوی بخواهد مساله حصر حل شود، یک راههایی دارد باید اینها آن راهها را بپذیرند. در این رابطه هم مساله عبور از روحانی را در زمستان سال گذشته اتفاقا یک عده از اصلاحطلبان شروع کردند که روحانی دیگر تمام شده است و باید عبور کرد. بعضیها تصورشان این بود که چون دولت الان سرحال نیست و خسته است و آن مسائل تحریمها هم دارد پیش میآید از این فرصت استفاده شود و یک انقلابی شود و فرض کنیم دولت کنار برود. یک زمانی خود احمدینژاد میگفت؛ رئیسجمهور استعفا بدهد و رئیس قوه قضائیه هم برکنار شود و رئیس مجلس هم همانطور و از اول بچینیم و از این حرفها میزد و دیگران هم گفتند. بعضیها داشتند یک فضایی در کشور به وجود میآوردند که برخی از آنها منباب خیراندیشی هم بود میگفتند که الان موقعیت مناسبی است و از این تنور گرم استفاده کنیم و دولت و همه عوض بشوند.