صدای اعتراض معلمان به گوش همه رسید، جز آقای وزیر

هنوز ماه دوم آغاز سال تحصیلی جدید به پایان نرسیده، دوباره موج جدیدی از اعتراضات فراگیر معلمان در نقاط مختلف کشور آغاز شده است؛ معلمانی که عمدتاً در اعتراض به افزایش هزینه‌های زندگی و مشکلات معیشتی اعتراض می کردند و ضمن طرح برخی دغدغه‌های صنفی آموزشی، انتظار دارند مقام‌های مسئول از جمله وزیر آموزش و پرورش ضمن شنیدن صدای آن‌ها نسبت به حل مشکلاتشان اقدام کنند.
کد خبر: ۸۵۱۶۸۷
|
۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹ 14 November 2018
|
20944 بازدید
|
صدای اعتراض معلمان به گوش همه رسید، جز آقای وزیرهنوز ماه دوم آغاز سال تحصیلی جدید به پایان نرسیده، دوباره موج جدیدی از اعتراضات فراگیر معلمان در نقاط مختلف کشور آغاز شده است؛ معلمانی که عمدتاً در اعتراض به افزایش هزینه‌های زندگی و مشکلات معیشتی اعتراض می کردند و ضمن طرح برخی دغدغه‌های صنفی آموزشی، انتظار دارند مقام‌های مسئول از جمله وزیر آموزش و پرورش ضمن شنیدن صدای آن‌ها نسبت به حل مشکلاتشان اقدام کنند.

به گزارش «تابناک»؛ پس از موج اول اعتراض‌های فراگیر معلمان در بسیاری از نقاط کشور که منجر به تعطیلی تعداد زیادی از کلاس‌های درس در مهرماه سال جاری تحصیلی شد، اکنون دوباره این اعترضات توسط بسیاری از معلم‌های آموزش و پرورش از سر گرفته شده است؛ اعتراض‌هایی که البته گویا برای مقام عالی وزارت آموزش و پرورش چندان اهمیتی ندارد و او خود دغدغه‌های آموزشی و پرورشی دیگری را برای طرح پیگیری مطرح می‌کند.

اعتراض‌هایی که از آن سخن به میان است و با انعکاس گسترده در رسانه‌های داخلی و خارجی همراه شد، روز گذشته و امروز از سوی معلم‌ها از سر گرفته شد تا فرصت دیگری برای طرح مطالبات صنفی، رفاهی و آموزشی در اختیار این گروه از شاغلان جامعه قرار دهد.

در مورد دلیل اعتراض معلمان موضوعاتی مثل پولی سازی آموزش، پایین بودن حقوق و دستمزد، گرانی و تورم، زندانی کردن معلمان، نقض حق تحصیل رایگان و عمومی، مطالبه مدارس امن و ایمن و استاندارد، کاهش قدرت خرید معلمان در کنار سایر اقشار و جامعه، مطالبه رفع تبعیض از ساختار نظام آموزشی، بیمه فراگیر و کارآمد و... از سوی افراد معترض مطرح می‌شود.

سید ابراهیم حسینی، یکی از معلمان معترض بر این باور است، به دلیل بی توجهی مسئولان، سال هاست آن‌ها حقوق قانونی خود را دریافت نمی‌کنند و به همین دلیل، گرفتار مشکلات عدیده معیشتی هستند. پیگیری‌های مکرر نیز تا کنون این مشکل را مرتفع نکرده و، چون عکس‌العمل مثبتی از سوی مسئولان دریافت نمی‌شود، فرهنگیان نگران و بدبین شده‌اند و برخی اقدامات مقطعی نیز برای آن‌ها قانع کننده نیست.

این معلم معترض در همین باره افزود: آیا مسئولان در این چهل سالی که از پیروزی انقلاب می‌گذرد، چیزی جز خدمت صادقانه و همراهی و دفاع از انقلاب از معلمان دیده‌اند، آیا خواسته معلم را به حق نمی‌دانند یا مسائل دیگری است؟ متأسفم که بگویم دولت و مجلس هرگز در تلاش برای حل ریشه‌ای مشکلات فرهنگیان نبوده‌اند و از کنار این مسأله مقطعی و سطحی عبور کرده‌اند، مسئولان وقتی با حل مشکلات معیشتی فرهنگیان مواجه می‌شوند احساس می‌کنند می‌خواهند به آن‌ها لطف کنند در حالی که انتظار می‌رود مثل سایر کشور‌ها هزینه آموزش و تربیت نسل جوان و آینده‌سازان کشور را محاسبه و پرداخت کنند.

محمد‌تقی سبزواری، یکی دیگر از معلمان معترض در این‌باره معتقد است، مطالبات معیشتی معلمان درباره چند محور است. البته در بحث حقوق و دستمزد در مقایسه با سایر دستگاه‌های دولتی، میزان حقوق آن‌ها پایین‌تر یا در همان حد است، اما مشکل اصلی درباره رفاهیات است. بخش رفاهیات در آموزش و پرورش پایین‌تر از سایر دستگاه‌ها‌ست. در بحث هزینه‌های درمان، معلمان مبلغ قابل توجهی بابت بیمه تکمیلی پرداخت می‌کنند، اما در عمل چیزی عاید آن‌ها نمی‌شود و معمولا بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با بیمه مربوطه قرارداد ندارند و ارائه خدمات در سطح پایین است. همچنین از هزینه‌هایی که معلمان پرداخت می‌کنند، درصد زیادی کسر و حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آن بعد از مدت چند ماه واریز می‌شود.

این دغدغه‌های صنفی - معیشتی و اعتراض‌هایی که در این قالب رخ می‌دهد، همگی در حالی است که سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در هفته‌های اخیر چندان به اعتراضات مورد اشاره توجهی نکرده و اساساً دغدغه‌های دیگری را مطرح و پیگیری می‌کند.

برای مثال همزمان با آغاز موج دوم اعتراضات در روز گذشته، وزیر آموزش و پروش در دوازدهمین نشست هم اندیشی سالانه ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش، در مشهد موضوعاتی را مورد تأکید قرار داد که ک‌ترین قرابتی با مطالبات معلم‌های معترض ندارد.

وزیر آموزش و پرورش در این نشست سالانه گفت: در دو دهه گذشته، همه اهداف پرورشی و تربیتی آموزش و پرورش کنار رفته و کمرنگ شده؛ اما اهداف شناختی و حافظه محوری کوتاه مدت افزایش یافته که این موضوع سبب شد، معلمان فرصتی برای پرداختن به آموزش دیگر مهارت‌ها نداشته باشند.

بطحایی افزود: حذف کنکور پیچیده و سخت است و امروز نمی‌توان آن را انجام داد؛ اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد ورودی دانشگاه نیاز به کنکور ندارد، اما همچنان کنکور برگزار می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تلاش ما در دولت تدبیر و امید این است که تکیه بر حافظه محوری را کنار بزنیم و اهداف پرورشی، آموزشی و مهارتی را تقویت کنیم که در این راستا در دوره‌های ابتدایی اموری همانند پیشرفت تحصیلی و سنجش هوش ممنوع و کتاب‌های کمک درسی نیز برای دوره ابتدایی منع شد.

وی گفت: برای دوره تحصیلی متوسطه اول هم به تدریج کار‌های اصلاحی انجام می‌شود، مدرسه در تعلیم و تربیت اسلامی محلی برای تمرین زندگی کردن است لذا باید کارگاه آموزشی برای این مهم برگزار شود تا دانش آموزان مهارت‌های زندگی فردی و اجتماعی را یاد بگیرند.

بطحایی روز چهارشنبه نیز در گفت وگو با «ایرنا» با اشاره به نظر وزارت آموزش و پرورش در خصوص کاهش سهم کنکور در پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه ها، اظهار کرد: رسماً اعلام می‌کنم وزارت آموزش و پرورش به طور جدی و ۱۰۰ درصد موافق کاهش چشمگیر سهم کنکور و نه حذف کامل آن در پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه است.

وی بدون توجه به اعتراض های دیروز و امروز معلمان ادامه داد: کاهش تدریجی سهم کنکور و جایگزینی آن توسط سوابق تحصیلی از الزامات وزارت آموزش و پرورش با همکاری شورای سنجش و پذیرش است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به برخی انتقادات در خصوص آماده نبودن زیرساخت‌های این وزارتخانه برای برگزاری امتحانات نهایی که در سوابق تحصیلی اثرگذار است، تأکید کرد: وزارت آموزش و پرورش زیرساخت‌های لازم را برای برگزاری با کیفیت امتحانات نهایی در اختیار دارد.

همان طور که مورد تأکید قرار گرفت، مطالبات و دغدغه‌هایی که در این هفته‌ها معلمان آموزش و پرورش را ترغیب به اعتراض و تحصن کرد، با دغدغه‌هایی که مورد تأکید وزیر آموزش و پرورش است، یکی نیست. وزیر از حذف کنکور، مافیای فعال در این بخش و لزوم اصلاح ساختار‌های آموزشی سخن بر زبان می‌آورد و از آن سو، معلمان بر مشکلات معیشتی، تورم و کاهش خدمات رفاهی مرتبط با خود تأکید دارند؛ موضع گیری‌های متفاوتی که انتظار می‌رفت، در نشست سالانه مشهد، حداقل با اشاره‌ای کوتاه از سوی بطحایی همراه شود.

در چنین شرایطی که مسئولان ارشد وزارت آموزش و پرورش، دغدغه‌های مهم، ولی متفاوتی را در ذهن دارند و این شرایط در مورد جمع بسیاری از معلمان نیز صادق است، نمی‌توان انتظار همسویی و هم افزایی قابل ذکری را در این مجموعه متصور شد و بنابراین، باید منتظر روز‌های سخت تری در این حوزه حساس و حیاتی ماند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۲۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
به نام خدا
هرچند بعید میدونم این چند سطر به دید عموم برسه.
چرا تحصن کنیم؟ آیا مسئولین هنوز به این نتیجه نرسیدن که از دست آموزش و پرورش از دست دادن انقلاب است. روی سخن من به دولت و شخص رئیس جمهور با وعدههای توخالی نیست من به همه مسئولان میگویم آیا بهتر نیست که فکری اساسی در این خصوص نمایند. هر کشور پیشرفته ای مرهون آموزش و پرورش خودش است. بیشترین حقوق، بهترین کیفیت زندگی و ... اینجا درعوض وزیر پشینهاد داشتن کار دوم و سوم می دهد...
نظام هماهنگ که سالهاست برای معلمان و کادر آموزش و پرورش خاک می خورد. جناب نوبخت که تمامی ارکان سازمان برنامه و بودجه را در آموطش و پرورش بکار می گمارد که دریغ سرسوزنی کار آموزشی ... وزیر دغدغه کنکور و مافیای ان را دارد. در حالیکه دغدغه معلمانش نان شب است...
آیا بهتر نیست وقتی به بانک مرکزی چندین برابر حقوق تعلق می‌گیرد یا به تیمةای اقتصادی نگاهی به سرانه تولید ناخالص داخلی نیز بیندازید که همان آموزش و پرورشتان میباشد.
به نظر می رسد دستانی عامدانه در حال تیشه زدن به ریشه انقلاب اسلامی می‌باشد. دستانی که قشر بزرگ و خانواده فرهنگی مملکت را نشانه رفته تا از درون و با تربیت فرداسازانی بدون تعصب و از هم گسیخته به ویرانی این انقلاب بکوشند...
از رهبر عاجزانه درخواست میکنم در این زمینه حکمی حکومتی صارد نمایند تا بلکه نیازی به اعتصاب و بهره برداری بیگانگان از این قضایا نباشد....
و من الله التوفیق
پاسخ ها
خان محمدعلی آقا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
شما را به خدا یه سر به بانکها و ادارات مخابرات، برق، گاز و آب و فاضلاب و غیره بزنید ببینید که اصلاً کارمندان اندکی کار میکنند
در تابستان زیر باد خنک کولر و در زمستان در گرمای دلنشین اتاق کار خود مشغول گپ و گفت و جوک خواندن و استراحتند
با حقوقی معادل حداقل چهار الی پنج میلیون تومان در ماه
آنوقت حقوق یک معلم، ماکسیمم به دو میلیون تومان درماه هم نمیرسد!
این یعنی تبعیض
معلم باید با سی چهل دانش آموز سروکله بزند درصورتیکه آرامش و راحتی اولیای همه دانش آموزان ، زمانی است که فرزند آنها در خانه نیست و در مدرسه به سر میبرد!
معلم مثل کارمندان بانک نیست که سیستم های گرمایشی و سرمایشی باکیفیت و استاندارد در اختیار داشته باشد
به کارمند یک اداره یا بانک بگویی بالای چشمت ابروست ، تاوقتیکه عذرخواهی نکردی کارت انجام نمی شود
اما کافیست معلم به یک دانش آموز خرده بگیرد، آنوقت هزارتا ننه بابا پیدا میکند و آخرسر هم رئیس آموزش و پرورش، حق را خواهد داد به اولیا
و خیلی خیلی چیزهای دیگر که در این مقال نگنجد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
فکر کنم فرزندان خودی ها موقع ککنکورشون نزدیکه
به همین خاطره که گیر سه پیچی به حذف ککنکور دادند!
ناشناس
| Germany |
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
معشیت معلمان به همان اندازه که کنکور کل سیستم رو نابود کرده مهم است. والله بالله کنکور با این شکل و شمایل عجیب و غریبش و این حجم از دروس پراکنده و ایضا غیر مرتبط در هیچ کجای دنیا برگزار نمیشود حتی گائو کائو چین هم به مراتب استاندارد تر و معقولانه تر از کنکور سازمان سنجش هست
فردوس توسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
قابل توجه جناب بطحایی
من دبیر ناامیدم...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
احسنت به جناب آقای خان محمد علی
ای کاش همه اینقدر فهم داشتن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
تا اونجایی که من میدونم
تو آمریکا و اروپا و اکثر کشورهای دنیا هم معلمان و دانش آموزان تابستان ها به مدرسه نمی روند
و این درحالی است که معلمان در این کشورها از پردرآمدترین اقشار محسوب می شوند
اما حیف که در ایران اینطور نیست
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
اینقد که در مورد حقوق صحبت میکنید در مورد کارتون هم جدی هستید!؟ درسته حقوق معلم باید زیاد باشه ولی کدوم معلم!؟
معلم ساده 26 سال سابقه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
ما که امیدی به بهبود اوضاع نداریم
نهایت بعد از یک دوره اعتراض آن هم اگر فراگیر باشد یه پولی به صورت صدقه بین فرهنگیان تقسیم می کنند تا سر و صداها برای چند سالی خوابانده شود !!
amir
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
تابی جان صداو سیمای میلی را از قلم انداختی
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
پس کارگرا چی بگن یه معلم که سه ماه سال تعطیله
و پنجشنبه و جمعه هم تعطیل بقیه روزا هم تا 12 سرکاره
مقایسه کنید با یه کارگر بدبخت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
دوست عزیز اگرحق کارگر هم ضایع میشود دلیل ندارد شما از معلمان خرده بگیرید.بلکه باید شما هم اگر حقی ازت ضایع شد حقت را بخواهی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
شما با این نوع تفکر همین هم زیادته
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
کارگر بدبخت میخواست درس بخونه تا کارگر بدبخت نشه اما حق یک معلم باسواد این نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
کارگران هم اعتراض کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
منم با علی موافقم معلما هفته ای حداکثرپنج روز سر کار هستن تازه خیلیاشون هم همین پنج روز رو نمیرن
سه ماه تعطیلات تابستانی ، دوهفته تعطیلات عید اونوقت هر چند ماه یه بار اعتراض، تعطیلی کلاسها عدم تصحیح برگه ها، تو همه اخبار هم فقط فرهنگیا رو می بینن انگار بقیه کارکنان دولت آدم نیستن به نظر من به معلما اتفاقا زیاد هم حقوق میدن یه تعداد از معلما که هیچی بارشون نیست وقتی ی کنکوری با رتبه چهل هزار تربیت معلم قبول میشه از این آدم چ توقعی برای آموزش بچه ها میشه داشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
رفیق بنده کارگره با ماهی پنج میلیون تومن دستمزد با اضافه کار
شما برو غصه خودتو بخور
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
ایران زمانی بدبخت شد که توش معلم و کارگر مقایسه میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
ببینید شمایی که ادعای سواد و معلم بودن رو دارید اگر به اندازه یک اپسیلون معلم ها سواد داشتند و سیستم آموزش و پرورش درست و استاندارد بود اصلا نیازی به این همه کتاب کمک درسی و تست و دی وی دی و .... نبود. شما که نمیتونی به بچه های مردم درست و درمون درس بدی سیستم آموزشی ایران هم که مبتنی بر حفظیات هست و عملا کنکور نابودش کرده پس بود و نبود تو هیچ فرقی نداره. اون کارگر که وجودش مفیدتره و چرخ اقتصاد این مملکت رو اون میچرخونه .
اسماعیل
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
سه ماه تعطیل چی
هر سال دو تا کتاب رو تو هر مقطع عوض می کنند که یک پولی از بابت حق تالیف گیر گروهی خاص بیاد و از این طرف هم دبیر باید در گیر کلاس های آموزشی بشه که بخاطر این کتاب جدیده
کدوم تعطیلی تغییرات نظام جدید و قدیم رو یادتون رفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
اینقدر که این وزیر پوپولیست آموزش و پرورش ، به مصاحبه و سخنرانی و .... مشغوله ، یکدهمشو به اوضاع وزارتخونه میرسید ، الان وضعیت آموزشی کشور خیلی بهتر بود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
با روحانی تا ۱۴۰۰ شاید در خواب ؟؟؟!!!!
هرمز
|
Saudi Arabia
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
واقعیت این است مشکلات پیش آمده برای همه اقشار جامعه است. اما اگر این همه گیر شود. در نهایت به همینجایی می رسیم که هستیم. البته در این بین افراد خورده پایی که به تولید کالاهای ضروری جامعه می پردازند سرشان بی کلاه می ماند. پدرم کشاورز است. باور می کنید کل درآمد امسال او از کشت گندم دو میلیون هفتصد هزار تومان در سال بوده است. خیلی از این کسبه های جز را ببینید که از بیکاری و بی رمقی بازار چرت می زنند. همین آب باریکه را هم ندارند که آخر ماه برای آنها بیاید. بچه های زیادی هستند که می خواهند همین شغل را داشته باشند ولی به آن نمی رسند. خدا می داند پسر و دختر خود من به همان معلمی هم راضی هستند ولی جایی برای جذب آنها نیست. دیروز رانندگان، امروز فرهنگیان فردا یکی دیگر تا الی آخر اگر ادامه داشته باشد، دشمن از شادی کف می زند و به همان مقصودی که می خواهد می رسد. مشکلات زیادی هست که باید حل کنیم. مسئولین هم باید به فکر مردم باشند. از نجابت بعضی از اقشار سوء استفاده نکنند. ولی این راهش نیست.
با احترام به معلمین زحمت کش
پاسخ ها
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
همه گیر نیست اتفاقا شدید ترین فشار د بین کارکنان دولت بر روی مغلمان است
اسماعیل
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
با دلار پونزده تومنی همه تحت فشارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
کسی که خودش را به خواب زده است بیدار نمی شود!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
در سال فقط ۶ ماه کار می کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
هر چی باشه از کارمندان بانکها بیشتر کار میکنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
کارمندان دیگه 2ماه هم کار نمیکنند
بی نام کردستانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
بزرگوار نکته بین! تعطیلی 3 ماهه تابستان مطابق با سیستم آموزشی عالم برای بازآموزی آخرین دستاوردهای علمی و بازسازی و تقویت روحی و روانی معلمان برای مهارت و توان بهتر در تدریس و امیدواری برای تربیتی نسلی دارای تفکر است نه چیزی دیگر! ضمناً ایران برای آموزش وپرورش هیچ برنامه ایی ندارد و گرنه این تعطیلی در عالم دستاوردها و کاربردهایی ارزشمندبرای سیستم آموزشی دارد ولی متأسفانه بدلیل فراگیر شدن عوام فریبی! هرغیر کارشناسی به خود اجازه کارشناسی در تمام امور را می دهد. به امید تفکر در خود و زندگی و ارزشهایتان!!!
مقداد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
کل فرهنگیان مشکل دارند که یک دسته تمام سال کار میکنند و معلمین هم اگر کمتر کار میکنند از نظر ساعت، دلیل نیست که کمتر از بقیه کار مفید انجام میدن. مخصوصا از خیلی دولتیها.
و اگر نباشن و زندگیشون درست نچرخه امثال تونمیتونن همین دو کلمه رو بنویسن.

سیستم آموزش اگر ناراضی باشه باید اون کشور رو کلا زیر سوال برد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
اونایی که تو اداره هستند هم همین حقوق رو دارند و کل سال رو کار می کنند
شش ماه کار می کنیم ولی تا مطالعه نکنیم که نمی تونیم کلاس رو اداره کنیم.ی
و باور کنید در مقطع دبیرستان و هنرستان هر روز یه دانش آموز هست که اعصاب ما رو خورد کنه هم
اسماعیل
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
کارمند اداری مگه کار میکنه صبح میره سر کار . عصر برمیگرده. همین چه کاری میکنند
نامه و پرونده مردم رو ثانیه بررسی میکنند
این دبیره که از صبح تا عصر مراقب بچه هاست با کلاس های سی و چهل نفره
بچه هایی که که خود والدین مشکل دارند باهاشون
محمد از شاهرود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
از سختی و اهمیت شغل معلمی حرف میزنند و بعد تصمیم میگیرند که حقوق کارمندان دارایی و بهزیستی را زیاد کنند .
واقعا باید به حال این کشور با این مدیران گریه گرد .
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟