فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

دستور پخت سینه بوقلمون بریان شده

کد خبر: ۸۵۱۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 18 November 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 9811
کد خبر: ۸۵۱۷۷۹
|
۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 18 November 2018
|
38907 بازدید

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری خردل دیژان (خردل آمیخته شده با خامه و ادویه)
دو قاشق غذاخوری سرکه‌ بالزامیک
سه قاشق چای‌خوری سبزیجات خشک شده (آویشن، پونه کوهی، رزماری)
دو قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک قاشق چای‌خوری نمک
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
یک کیلو و سیصد و پنجاه گرم سینه‌ بدون پوست و استخوان بوقلمون

 

بازدید 38907

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

گوشت بوقلمون بسیار لذیذ است و گوشت مورد علاقه بسیاری از مردم است که از دیرباز نیز در میان ایرانیان طرفداران خود را داشته است . در این ویدیو دستور پخت سینه بوقلمون بریان شده که از قبل در مواد خوابانده شده تا طعم خوبی به خود بگیرد را فرا بگیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.