ته چین؛

دستور پخت مرغ فرانسوی

کد خبر: ۸۵۲۶۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰ 19 November 2018
تعداد بازدید : 2938
کد خبر: ۸۵۲۶۰۷
|
۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰ 19 November 2018
|
14581 بازدید

مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ
یک عدد لیمو
یک پیمانه آرد
پودر سیر به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
6 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان
2 قاشق غذاخوری کره
410 گرم آب مرغ
6 قطعه لیموی بریده شده
2 شاخه جعفری تازه برای تزئین

بازدید 14581
مرغ فرانسوی غذای بسیار محبوبی نه تنها در فرانسه بلکه در اقصی نقاط جهان است.این غذا مزه ترش و تند خاصی دارد که بخاطر وجود آب لیمو در نحوه طبخ آن است. در این ویدیو دستور پخت این غذای لذیذ را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟