ته چین؛

دستور پخت میگوی سرخ شده با برنج

کد خبر: ۸۵۲۹۶۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ 20 November 2018
تعداد بازدید : 6886
کد خبر: ۸۵۲۹۶۳
|
۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ 20 November 2018
|
28300 بازدید
|
۱

مواد لازم:
یک و یک دوم پیمانه برنج سفید نپخته
سه پیمانه آب
چهار قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه جوانه سویا و لوبیا
یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
یک و یک دوم پیمانه میگوی پوست کنده و رگ‌گیری شده و بدون دم نیمه پخته شده
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
دو عدد تخم مرغ هم زده
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه زمینی
چهار قاشق غذاخوری سس سویا
یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن کنجد

بازدید 28300
۱
میگو یکی از مفیدترین و توصیه شده‌ترین غذاهای دریایی است که طعم دلنشین و لذیذی نیز دارد. ترکیب میگو با برنج سرخ شده در میان کشورهای آسیایی بسیار مرسوم است. در این ویدیو دستور پخت میگوی سرخ شده با برنج را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیررضا باباتبار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب است
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟