ته چین؛

روش تشخیص میزان پختگی استیک

کد خبر: ۸۵۳۲۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸ 21 November 2018
تعداد بازدید : 985
کد خبر: ۸۵۳۲۱۸
|
۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸ 21 November 2018
|
5788 بازدید
بازدید 5788
میزان پختگی استیک برای ذائقه‌های مختلف متفاوت است.معمولا در رستوران‌ها از درجه پختگی «خام/Rare» تا «کاملا پخته /Well Done» استیک را سرو می‌کنند. باید توجه داشت که هرچقدر درجه پختگی استیک بیشتر باشد گوشت آب بیشتری از دست داده و سفت‌تر است. نکته مهم بعدی این است که به محض رسیدن استیک بر سر میز بلافاصله آن را نبرید و ده الی پانزده دقیقه صبر کنید تا گوشت دوباره آب خود را جذب کند. در این ویدیو با میزان پختگی استیک با یک ترفند ساده را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟