مدیرعامل فرابورس عنوان کرد

۷۰ میلیارد دلار حجم سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها و VC‌ها / صندوق سرمایه‌گذاری fund&fund شرکت دانش بنیان برکت در راه فرابورس

کد خبر: ۸۵۳۷۷۷
|
۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۵ 21 November 2018
|
2899 بازدید

۷۰ میلیارد دلار حجم سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها و VC‌ها / صندوق سرمایه‌گذاری fund&fund شرکت دانش بنیان برکت در راه فرابورسمدیرعامل فرابورس با اشاره به حجم 70 میلیارد دلاری سرمایه گذاری ها در صندوق ها و VCها گفت: شرکت دانش بنیان برکت درخواست راه‌اندازی صندوق fund&fund با سرمایه ۶۰۰ میلیاردتومانی را به فرابورس ارسال کرده که امیدواریم بتوان به زودی این صندوق را پذیرش کنیم.

به گزارش خبرنگار بورس تابناک اقتصادی، مدیرعامل فرابورس در همایش «ارزش‌آفرینی هلدینگ‌ها در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی» که در محل دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد، با اشاره به نقش هلدینگ‌ها در اقتصاد دانش‌بنیان، گفت : بخشی از بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ ناشی از اعطای وام‌های متعدد با نرخ ثابت از سوی هلدینگ‌ها به شرکت‌های تابعه و زیرمجموعه آن‌ها بود که در مسیر خروج از این بحران مساله ارزش‌آفرینی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.

۷۰ میلیارد دلار حجم سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها و VC‌ها / صندوق سرمایه‌گذاری fund&fund شرکت دانش بنیان برکت در راه فرابورس

وی ادامه داد: در واقع مشارکت هلدینگ‌ها با شرکت‌های زیرمجموعه و استارت‌آپ‌ها و توجه به بحث نوآوری و خلق ارزش به عنوان شاه‌راه عبور از بحران مالی در استراتژی هلدینگ‌ها مدنظر قرار گرفت که نتایج درخشانی نیز در پی داشت.

هامونی با بیان این مطلب که سال 2018 سال عرضه اولیه استارت‌آپ‌های بزرگ VC-Backed ، افزود: طی این سال بیش از 80 استارت‌آپ که پشتوانه رشد و توسعه آن‌ها صندوق‌های جسورانه هستند در بورس‌های دنیا عرضه اولیه شدند.

مدیرعامل فرابورس تاکید کرد: با تغییر نگرش ایجادشده درهلدینگ‌ها، واحدهای تحقیق و توسعه در بسیاری از شرکت‌ها به CVC تبدیل شدند؛ زیرا تحقیقات نشان داده ‌است تاثیر بهره‌وری و افزایش سودآوری CVCها نسبت‌ به واحدهای R&D در این مجموعه‌ها بیش از سه برابر است.

هامونی گفت:‌ از بحران سال ۲۰۰۸ به بعد هلدینگ‌ها در حالی همکاری با استارت‌آپ‌ها را آغاز کردند که با پررنگ‌تر شدن خلق ارزش در اقتصاد، حجم سرمایه‌گذاری‌ها در صندوق‌ها و VCها بالغ بر ۷۰ میلیارد دلار رسید.

به گفته این مقام مسئول هلدینگ‌ها به جای تحقیق و توسعه، در حال حاضر تبدیل به واحدهای CVC شده‌اند تا شرکت‌های تحت نظارت خود را پایش و از این طریق ضمن بزرگتر شدن اندازه شرکت امکان ماندن در صنعت را افزایش دهند، به این ترتیب، ضمن افزایش بهره‌وری، می‌توانند شرکت‌های تحت نظر خود را از این طریق پس از افزایش اندازه شرکت به سایر بازیگران واگذار کنند.

هامونی با اشاره به تصویب دستورالعمل راه اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری خصوصی در گذشته ، گفت: CVCها یا شرکت‌های سرمایه‌گذاری جسورانه شرکتی برای حل چالش‌های شرکت‌های نوپا و انعطاف‌پذیری سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار هستند، در عین حال تزریق منابع مالی به کسب و کارهای نوآور، توسعه کسب و کارهای سودآور توسط شبکه گسترده ارتباطات داخلی و بین‌المللی، راهبری تخصصی و انتقال تجربیات به کسب و کارهای نوآور می‌تواند در راستای اهداف هلدینگ‌های تخصصی تعریف و اجرا شود.

وی با بیان اینکه فناوری تنظیم مقررات در آیسکو امسال مطرح و مورد توجه قرار گرفته، گفت: سامانه کدال که در بخش فناوری پیشرفته تعریف می‌شود، از جمله سامانه‌هایی است که برای شفافیت بیشتر در بازار سهام به کار گرفته می‌شود، هم‌اکنون نیز طی توافقنامه‌ای با هلدینگ بهشهر به منظور پیگیری مسائل مربوط به فینتک‌ها، امضا شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟