رئیس هفتمین کنفرانس بینالمللی سلامت زنان گفت: شاخص امید به زندگی در میان زنان دنیا 79.4 سال و در ایران بیش از 75 سال است.
به گزارش فارس، کامران باقری لنکرانی ظهر امروز در هفتمین کنفرانس بینالمللی سلامت زنان اظهار داشت: در این کنفرانس مسائل علمی مهم و تأثیرگذار در مورد سلامت زنان موردبحث و بررسی کارشناسان قرار میگیرد ودراین راستا باعث تأسف و غصه است شاهد حضور اندک کارشناسان حوزه سلامت باشیم.
رئیس کنفرانس بینالمللی سلامت زنان با اشاره به اینکه برگزاری این نشست تخصصی باهدف اجرای سفارش پیامبراسلام(ص) مبنی بر توجه به علم نافع و نیز افرایش سلامت روحی، روانی و جسمی زنان و مادران برگزارشده است، افزود: سلامت جامعه علاوه برزنان سلامت مردان و نیز سرنوشت کودکان را مورد تأثیر قرار میدهد، چراکه محورجامعه را سلامت زنان تشکیل میدهند.
باقری لنکرانی در مورد امید به زندگی در میان خانمها و آقایان خاطرنشان کرد: با رعایت مسائل سلامت روحی و روانی جامعه، امید به زندگی در میان زنان دنیا 79.4 سال و این رقم در ایران نزد بانوان بیش از 75 سال و آقایان به 75 سال رسیده است.
وی تصریح کرد: سال گذشته براثر عوامل محیطی، سبک زندگی، نوع غذا وزندگی بهویژه بیماریهای قلبی، عروقی و سکته نرخ فشارخون به 27 درصد رسیده ودراین راستا نیاز به بازنگری و سیاستهای حمایتی از سوی متولیان و دستگاههای اجرایی و بهداشتی ضروری است.
کنفرانس بینالمللی سلامت زنان بیان داشت: برای حفظ سلامت و روش زندگی سالم، از سوی وزارت جهاد کشاورزی در سال گذشته از ورود کودها و سموم آلاینده، مضر و ارزانقیمت از خارج کشور ممنوع اعلامشده است.