ته چین؛

روش جداکردن دانه‌های فلفل قرمز

کد خبر: ۸۵۴۹۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸ 27 November 2018
تعداد بازدید : 2396
کد خبر: ۸۵۴۹۵۶
|
۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸ 27 November 2018
|
13517 بازدید
بازدید 13517
دانه های فلفل علت اصلی تند بودن یک فلفل های سبز یا قرمز هستند و اگر تندی ملایمتری مد نظر است بهتر است دانه های آن جدا شود.جدا کردن دانه‌های فلفل می‌تواند کار سخت و حساسی باشند. در این ویدیو ترفند ساده‌ای که به شما این کار را آموزش می‌دهد، نشان داده شده است. با این ترفند می‌توان به آسانی و اطمینان خاطر دانه‌های فلفل را جدا کرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟