مواد لازم :
دو پیمانه
شش قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری گلاب
و نصف پیمانه خامه همزده (خامه قنادی)
یک و یک چهارم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری پسته بو داده درشت خرد شده
یک هشتم قاشق چایخوری رنگ غذا قرمز
دو قاشق چایخوری خردههای نارگیل
رزهای کوچک برای تزیین
پودینگ یکی از انواع دسرها است. معمولاً پودینگها را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه میکنند و اغلب از مادهای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده میکنند. در این ویدیو طرز تهیه پودینیگی بینظیر با گلاب را فراخواهید گرفت.