دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: خانوادهها نیز باید نسبت به سبد غذایی کودک مراقبت ویژهای داشته باشند اما متأسفانه هنوز برخی از خانوادهها چاقی و فربه بودن کودک را نشانه سلامتی وی میدانند.
به گزارش فارس، محمد هاشمی دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران اظهار داشت: مطالعات نشان داده است که سنین بین 6 تا 9 سالگی سن حساسی برای ابتلا به چاقی است و فردی که در این سن به چاقی مبتلا شود احتمال چاقی بیش از حد در بزرگسالی در وی وجود دارد که این سن دقیقاً با سن ابتدای تحصیل کودک مطابقت دارد.
هاشمی خاطرنشان کرد: تغذیه کودکان و میزان فعالیت بدنی کودک در سن 6 تا 9 سالگی بسیار حائز اهمیت است و متولیان وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش باید نظارت بیشتری بر خوراکیهایی که در بوفههای مدارس به فروش میرسند داشته باشند.
وی گفت: خانوادهها نیز باید نسبت به سبد غذایی کودک مراقبت ویژهای داشته باشند اما متأسفانه هنوز برخی از خانوادهها چاقی و فربه بودن کودک را نشانه سلامتی وی میدانند و با مراجعه به مطب پزشک به دنبال داشتن فرزند چاق هستند.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران خاطرنشان کرد: آگاهی دادن به خانوادهها در این زمینه بسیار مهم است و در حال حاضر تعداد زنگهای تفریح مدارس نسبت به سابق بیشتر شده و این باور غلط وجود دارد که کودک در هر زنگ تفریح باید خوراکی مصرف کند.
هاشمی در پایان گفت: کودکان نیازمند میان وعده هستند اما این تغذیه باید سالم باشد و در میان وعدهها از مصرف فستفودهای شیرین و همچنین خوراکیهای شور مانند چیپس و پفک اکیداً خودداری شود و توصیه میشود در این زمان از لقمههای خانگی، انواع میوهها و مغزها استفاده شود.