ته چین؛

دستور پخت برگر بره

کد خبر: ۸۵۶۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۵ 02 December 2018
تعداد بازدید : 179
کد خبر: ۸۵۶۴۰۳
|
۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۵ 02 December 2018
|
2991 بازدید

مواد لازم:
250 گرم گوشت بره به شکل برگر درآمده
یک عدد نان گرد مخصوص برگر
یک عدد پیاز
یک ساقه کرفس
یک عدد رازیانه وحشی (برگ و ساقه)
چند برگ نعنا
چند شاخه جعفری
2 قاشق غذاخوری کاپاریس
یک یا دو قاشق غذاخوری سس مایونز
روغن زیتون
یک فیله ماهی آنچوی (موتوماهی، کولی ماهی)
2تا 3 عدد لیمو
نمک دریایی به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

بازدید 2991
برگر معمولی به عنوان غذایی ناسالم در نظر گرفته می‌شود که با پنیر و سیب زمینی سرخ کرده و سس‌های چاق کننده سرو می‌شود. اما در این ویدیو دستور پخت برگری متفاوت همراه با ماهی آنچُوی به جای پنیر و سالاد به جای سیب زمینی و سسی متفاوت از سس‌های متفاوت آموزش داده شده است.
اشتراک گذاری