ته چین؛

راهنمای استفاده از سبزیجات معطر برای آشپزی

کد خبر: ۸۵۷۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰ 08 December 2018
تعداد بازدید : 783
کد خبر: ۸۵۷۲۷۹
|
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰ 08 December 2018
|
7244 بازدید
بازدید 7244
سبزیجات معطر مانند جعفری، ریحان، مریم گلی، نعنا، رزماری و... در آشپزی به دو دلیل بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند: اول به دلیل طعم بی‌نظیری که به غذاها می‌دهند و دوم به دلیل فواید و خواص بی‌شمارشان. از سبزیجات معطر برای مزه‌دار کردن گوشت‌ها، تزئین انواع غذا، تهیه سوپ و... استفاده می‌شود. در این ویدیو با آن‌ها آشنا خواهید شد و نحوه پاک کردن و خرد کردن آنها را نیز خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟