ته چین؛

آب نبات شکلات و تافی چگونه ساخته می شوند؟

کد خبر: ۸۵۷۳۹۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۴ 07 December 2018
تعداد بازدید : 1228
کد خبر: ۸۵۷۳۹۸
|
۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۴ 07 December 2018
|
5778 بازدید
بازدید 5778
از زمان باستان ایرانیان، یونانی‌ها و هندیان به این نتیجه رسیده بودند که شیره بعضی درختان و گیاهان مانند عسل شیرین است و با جوشاندن نیشکر می‌توانند شربتی شیرین فراهم کنند. با انقلاب صنعتی و تولیدات ماشینی، فرآورده‌های غذایی وارد عصر نوینی شدند و غذاها و تنقلات زیادی به بازار عرضه شدند و آب نبات و تنقلاتی که در قرون وسطی فقط برای اشراف تولید می‌شدند در دسترس عموم قرار گرفتند و در طعم‌ها و بافت‌های مختلفی عرضه شدند. باید در نظر داشت که تنقلات و شیرینی جات حاوی قند بسیار بالایی از حد استاندارد هستند و مصرف بی رویه آنها می‌تواند منجر به بیماری دیابت شود. در این ویدیو نحوه تولید صنعتی انواع آب نبات‌ها را به ظرافت هر چه تمام‌تر نشان داده می‌شوند.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟