ته‌چین؛

املت سفیده تخم مرغ را با طعم و چاشنی‌های خاورمیانه‌ای

کد خبر: ۸۵۸۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ 11 December 2018
تعداد بازدید : 1498
کد خبر: ۸۵۸۵۲۷
|
۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ 11 December 2018
|
13081 بازدید

مواد لازم :
هشت سفیده تخم مرغ
یک چهارم پیمانه لبنه (ماست یونانی غلیظ)
یک قاشق چای‌خوری سماق
یک قاشق غذاخوری کره
یک پیاز کوچک
دو قاشق غذاخوری جعفری
دو پیمانه اسفناج
نان پیتا عربی
نمک و فلفل
روغن زیتون

بازدید 13081
املت سفیده تخم مرغ، املتی بسیار مفید، مغذی و سالم است که با ادویه‌جات خاورمیانه‌ای ترکیب می‌شود و طعم تند و فوق‌العاده‌ای دارد. این املت به طور سنتی با نان پیتا عربی سرو می‌شود. دستور پخت این املت در این ویدیو فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟