ته چین؛

روش نگهداری طولانی مدت پنیر فتا

کد خبر: ۸۵۸۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۰ 10 December 2018
تعداد بازدید : 1661
کد خبر: ۸۵۸۸۱۵
|
۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۰ 10 December 2018
|
9499 بازدید
بازدید 9499
پنیر فتا، پیشینه‌ای یونانی دارد و از شیر گوسفند و بز یا ترکیب آن دو تهیه می‌شود. با این وجود این پنیرها پس از باز شدن بسته، ماندگاری زیادی ندارند و زود کپک زده و فاسد می-شوند. در این ویدیو طرز نگهداری و حفظ پنیر فتا به مدت حتی چند ماه به نمایش درآمده است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟