ته‌چین؛

طرز تهیه گرانولا

کد خبر: ۸۵۸۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰ 11 December 2018
تعداد بازدید : 3223
کد خبر: ۸۵۸۹۵۵
|
۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰ 11 December 2018
|
10682 بازدید

مواد لازم :
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک چهارم پیمانه عسل
دو سوم پیمانه تخم و دانه‌های میوه‌ها و گل‌ها
2 پیمانه میوه خشک شده
یک تا سه چهارم پیمانه مغز و خشکبار مخلوط
نصف قاشق چای‌خوری ادویه کدوتنبل
5 پیمانه جو دو سر
میوه تازه به میزان دلخواه

 

بازدید 10682
گرانولا یک غذای صبحانه و میان وعده شامل جو پوست‌کنده، مغز دانه‌ها، عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر قهوه‌ای و گاهی اوقات برنج پوست‌کنده است، که معمولاً تا زمانی که ترد و قهوه‌ای طلایی شود پخته می‌شود. این ترکیب در طول فرایند پخت، هم زده می‌شود تا قوام غلات صبحانه حفظ شود. میوه‌های خشک‌شده، مانند کشمش و خرما، و انواع شیرینی مانند شکلات نیز گاهی اوقات به این ترکیب اضافه می‌شوند. در این ویدیو طرز تهیه این صبحانه مقوی را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟