ته چین؛

طرز تهیه راتاتویی

کد خبر: ۸۶۰۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ 15 December 2018
تعداد بازدید : 1265
کد خبر: ۸۶۰۰۲۸
|
۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ 15 December 2018
|
6102 بازدید

مواد لازم:
دو عدد پیاز قرمز
4 عدد سیر
دو عدد بادنجان
سه عدد کدو سبز
سه عدد فلفل دلمه
شش عدد گوجه رسیده
نصف دسته ریحان تازه
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
چند برگ آویشن
دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
نمک و فلفل به میزان لازم
کمی پوست لیمو رنده شده

بازدید 6102
راتاتویی یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزیجات پخته می‌شود. ریشه این غذا به شهر نیس بازمی‌گردد. از اواخر قرن هجدهم، در فرانسه، صرفا به حالت یک خورشت ساده پخت می‌شد. ولی در راتاتویی مدرن - گوجه فرنگی به عنوان پایه اصلی این غذا همراه با سیر، سیب، پیاز، کدو سبز، بادمجان، فلفل دلمه، رازیانه و آویشن و یا ترکیبی از گیاهان سبز مانند گیاهان دو پرونس پخته و سرو می‌شود. دستور پخت این غذا لذیذ را در این ویدیو فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری