۸۰درصد تسهیلات بانکی در انحصار ۲۰۰ نفر

کد خبر: ۸۶۰۲۳۸
|
۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ 13 December 2018
|
6868 بازدید
|
۴

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی روز گذشته اعلام کرد که 80 درصد تسهیلات بانکی تنها در اختیار 200 نفر است که این افراد در قالب شرکت‌های صوری و کاغذی این تسهیلات را دریافت می‌کنند.

به گزارش روزنامه آرمان، برخی آمار رسمی از فعالیت دو هزار شرکت صوری در اوایل سال گذشته خبر می‌دهند. البته پیش از این در سال 95 تقوی‌نژاد رئیس سازمان امور مالیاتی اعلام کرده بود که بیش از 1500 شرکت در فهرست سیاه این سازمان پیش‌روی مودیان قرار گرفته است. شرکت‌هایی که با ترفند کدفروشی و فاکتورفروشی به نوعی از قانون سرپیچی می‌کنند و با افزایش قاچاق کالا، رانت و غیررقابتی‌کردن فضای کسب‌وکار، سیستم اقتصادی کشور را مختل می‌سازند. یکی از موضوعاتی که در سال‌های گذشته به یک معضل اقتصادی بدل شده، موضوع رشد قارچ‌گونه شرکت‌های صوری است. صاحبان این شرکت‌ها با صدور فاکتورهای صوری و کدفروشی اقدام به تضییع حقوق مودیان می‌کنند و بدین ترتیب از دادن مالیات سر باز می‌زنند. درحالی پرونده‌های بی‌شماری از شرکت‌های صوری وجود دارد که طبق قانون برای چنین شرکت‌هایی مجازات‌های نقدی و حبس در نظر گرفته شده است. با این حال مسئولان می‌گویند طرح جامع مالیاتی به کمک اقتصاد کشور آمده و امکان شناسایی صاحبان شرکت‌های صوری را فراهم کرده است. در همین راستا معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی اردیبهشت سال جاری از شناسایی بیش از سه هزار شرکت صوری و کاغذی خبر داد و آن را از مزیت‌های کارکرد شفاف‌سازی مالیات بر ارزش افزوده دانست.

تخلف بانک‌ها در تسهیلات‌دهی

اطلاعات منتشر شده از تخلف آشکار بانک‌ها در امر تسهیلات‌دهی خبر می‌دهند. بررسی عملکرد بانک‌ها در تسهیلات‌دهی گواه این مطلب است که در پایان شش ماهه نخست امسال حدود 303 هزار میلیارد تومان در شبکه بانکی پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 1/12 درصدی داشته است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
بانک ها واسه دادن یک وام 100میلیون تومانی کلی ضامن و سفته میخوان و ادا و اطوار درمیارن بعد راحت میرن وام های میلیاردی با پرونده سازی میدن به ژن خوب ها. بانک ها حتما فکر می کنند که این تسهیلات مال زحمت کشیده ی خودشونه و نه سپرده های مردم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
بانك ها هم كه مطمئن هستند در صورت ورشكستگي شان ، از طريق بانك مركزي (بيت المال) حمايت و جبران ضرر خواهد شد ، با خيال راحت به تخلفات ادامه مي دهند . در نهايت اين جيب ملت است كه روز به روز خالي تر مي شود.
سیدرضا
|
Australia
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
با عرض سلام
سئوال اساسی اینجاست که چرا قوه قضائیه بااین افراد برخورد نمی کند.آنگاه یک کارگر بیچاره یا کارمند که اقساط ش عقب بیافتد مورد پیگیرد قانونی قرار می گیرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
پس بگید۸۰%جون میکنندبرای بیست درصدواین خطری بالفعل وبالقوه است!!!.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟