ته چین؛

طرز تهیه اردک بریان شده با کدو حلوایی

کد خبر: ۸۶۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹ 22 December 2018
تعداد بازدید : 327
کد خبر: ۸۶۱۹۴۹
|
۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹ 22 December 2018
|
5332 بازدید

مواد لازم:
یک عدد اردک کامل 2 کیلویی
یک دسته نعنا تازه
نمک دریایی به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
برای کدو حلوایی بریان شده:
یک کدو حلوایی به اندازه دلخواه
یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز
1 یا 2 عدد فلفل چیلی ریز ریز شده
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
مقداری روغن زیتون
برای سس:
پوست و آب یک تا دو عدد لیمو ترش
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای
یک عدد فلفل چیلی خشک شده و خرد شده
یک حبه سیر
5 عدد پیازچه
یک دسته گشنیز تازه

بازدید 5332
گوشت اردک،‌ گرم‌ترین گوشت بین گوشت طیور اهلی استت. کدوحلوایی منبع فوق‌العاده‌ بتاکاروتن است که برای سلامت چشم‌ها و پروستات مفید است. ترکیب گوشت اردک و کدوحلوایی در یک غذا علاوه بر طعمی بی‌نظیر، غذایی به شدت سالم و مقوی را به وجود می‌آورد. در این ویدیو دستور پخت این غذا را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری