بر اساس بررسی انجامشده توسط موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی و دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که از اسفندماه ۱۳۹۶ آغازشده بود، وضعیت اشتغال دانشآموختگان سال ۹۳-۹۲ دانشگاههای کشور بر اساس خوداظهاری دانشگاهها و استعلام از وزارت کار مورد رصد و پایش قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، نتایج این بررسی نشان داد در سال مورد اشاره دانشگاه فردوسی مشهد در مقاطع مختلف ۴۰۰۱ دانشآموخته داشته که ۵۵ درصد آنها (۲۲۰۷ نفر)، ۴ سال بعد از فراغت از تحصیل یعنی در سال ۱۳۹۶ دریکی از بخشهای دولتی یا خصوصی شاغل بودهاند.
رضا پیشقدم، معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد بابیان خبر فوق از تصویب آییننامه تعامل با دانشآموختگان دانشگاه فردوسی مشهد در هیئترئیسه دانشگاه خبر داد و حفظ ارتباط پایدار با دانشآموختگان، پایش جایگاه اجتماعی و وضعیت شغلی دانشآموختگان در سطح ملی و بینالمللی، ایجاد زمینه برای استفاده دانشآموختگان از ظرفیتهای مختلف دانشگاه، استفاده از تجارب و ظرفیتهای دانشآموختگان در راستای مأموریتهای دانشگاه و علاوه بر این ایجاد بستر کارآمد برای تعامل میان دانشآموختگان را از اهداف تصویب این آییننامه بیان کرد.
وی افزود: دانشآموختگان دانشگاه فردوسی مشهد بهزودی میتوانند با دریافت کارت دانشآموختگی در تعامل با دانشگاه فردوسی مشهد باشند و در سایه این تعامل از ظرفیتهای پیشبینیشده در راستای اهداف کلان سند راهبردی دانشگاه استفاده کنند.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، پیشقدم علاوه بر این از تصویب و ابلاغ آییننامه ارتقای توان اشتغالپذیری دانشجویان کارشناسی در وزارت علوم خبر داد و خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد بهزودی با تصویب شیوهنامه مربوطه بسترهای لازم برای تحقق اشتغال بیشتر دانشآموختگان دانشگاه را فراهم خواهد کرد.