۵۰ تا ۶۰ درصد دانش آموختگان کشور شاغل هستند

کد خبر: ۸۶۲۶۱۲
|
۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۱ 22 December 2018
|
2838 بازدید

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: براساس نتایج طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان، بین ۵۰ تا ۶۰ درصد فارغ التحصیلان ۸۰ دانشگاه بزرگ شاغل هستند.

به گزارش مهر، محمدسعید سیف گفت: هدف وزارت علوم آغاز طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان بود که تاکنون ۸۰ دانشگاه در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: در این دانشگاه ها سیستمی در معاونت های آموزشی و پژوهشی راه اندازی شد که به ارتباط میان فارغ التحصیلان و رصد اشتغال این افراد می پردازد.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم خاطرنشان کرد: در دانشگاه هایی که در طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان شرکت کردند ارتباط خوبی میان فارغ التحصیلان و بدنه دانشگاه ایجاد شده است.

سیف عنوان کرد: دانشگاه ها پس از شناسایی فارغ التحصیلان خود می توانند از آنها در امور مختلف کمک فکری دریافت کنند و همچنین موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه نیز افزایش می یابد.

وی گفت: در سال های آینده باتوجه به اینکه آمارها دقیق تر و تعداد دانشگاه هایی که در این طرح شرکت می کنند نیز بیشتر می شود بنابراین می توانیم آمارهای مقاسیه ای داشته باشیم.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم افزود: درحال حاضر در طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان بیشتر دانشگاه های بزرگ شرکت کردند که براساس آمارها وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان آنها بد نیست.

سیف اظهار داشت: بخش زیادی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی مربوط به دانشگاه های کوچک و غیر دولتی هستند که این دانشگاه ها در طرح وزارت علوم مشارکت نداشتند.

وی خاطرنشان کرد: با رصد اشتغال فارغ التحصیلان، دانشگاه ها می توانند برای رشته های خود برنامه ریزی کنند به این نحو که اگر اشتغال در فارغ التحصیلان یک رشته پایین باشد دانشگاه می توانند پذیرش در آن رشته را کاهش و یا به دانشجویان مهارت های شغلی آموزش دهند.

مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم تاکید کرد: وزارت علوم برنامه دارد هرساله این طرح را اجرا و پیگیری کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟