ته چین؛

تکنیک برش و تکه‌تکه کردن مرغ و بوقلمون بریان

کد خبر: ۸۶۲۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶ 24 December 2018
تعداد بازدید : 4694
کد خبر: ۸۶۲۹۷۲
|
۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶ 24 December 2018
|
16412 بازدید
بازدید 16412
معمولا در مهمانی‌ها یا مناسبت‌های خاص وقتی که نوبت به تکه تکه کردن و بریدن مرغ یا بوقلمون بریان می‌شود، همه از این کار شانه خالی می‌کنند و تمایلی به انجام آن ندارند. دلیل آن هم چیزی نیست جز بلد نبودن و نداستن روش صحیح این کار. در این ویدیو طرز بریدن و تکه تکه کردن مرغ یا بوقلمون بریان را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟