ته چین؛

دستور پخت اردک بریان ترد در کاهو‌ پیچ

کد خبر: ۸۶۵۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۲ 01 January 2019
تعداد بازدید : 457
کد خبر: ۸۶۵۲۳۶
|
۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۲ 01 January 2019
|
5107 بازدید

مواد لازم:
پودر 5 ادویه
نمک به میزان لازم
یک عدد اردک معمولی کامل
یک عدد کاهوپیچ بزرگ
یک عدد انار
یک مشت نعنا
یک مشت گشنیز
یک عدد فلفل چیلی تند
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سس سویا
دو عدد لیمو شیرازی
یک تا دو قاشق غاخوری سس هویسین
یک حبه سیر

بازدید 5107
در طب سنتی، اعتقاد بر این است که گوشت اردک،‌ گرم‌ترین گوشت بین گوشت طیور اهلی است. ارزش تغذیه‌ای آن بالاست. در این ویدیو دستور پخت اردکی بریان با پوستی ترد یک نوع سس برای سرو با گوشت اردک را می‌‎بینید.
اشتراک گذاری