ته‌چین؛

دستور پخت کباب دنده کُره‌ای

کد خبر: ۸۶۷۸۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰ 10 January 2019
تعداد بازدید : 2887
کد خبر: ۸۶۷۸۹۳
|
۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰ 10 January 2019
|
8829 بازدید
بازدید 8829
گوشت دنده، بسیار نرم، لذیذ و آب‌دار است و طرفداران زیادی نیز دارد. در قدیم گوشت را در برگ می‌پیچیدند و کباب می‌کردند. اما امروزه مرینیت‌ها و مواد طعم دار کننده بسیاری برای طعم‌دار کردن وجود دارد. در این ویدیو دستور پخت کباب دنده در مرینیت کُره‌ای که به گوشت طعمی فوق‌العاده و ساختار و بافتی بسیار نرم می‌دهد را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری