رفاه کارت دانشجویی،سریالی که ادامه دارد

کد خبر: ۸۶۸۲۰۸
|
۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹ 09 January 2019
|
4329 بازدید

به نظر می‌رسد طرح «رفاه کارت دانشجویی» وعده‌ای است علی‌رغم آن که 4 سال از مطرح شدنش می‌گذرد، بنا نیست شکل اجرایی به خود بگیرد و صرفا وعده‌ای است که به صورت یک سریال سالانه،‌ در سال‌های 1393 ، 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397 مطرح شده و این سریال کماکان ادامه دارد.

به گزارش ایلنا، در اردیبهشت ماه سال 1395 رییس صندوق رفاه دانشجویان از اتمام فاز مطالعاتی «رفاه کارت دانشجویی» خبر داد و گفت: این کارت به دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم اعطا می‌شود.

ذوالفقار یزدان مهر در تاریخ مذکور با بیان اینکه اعطای «رفاه کارت دانشجویی» یا «کارت هوشمند یکپارچه دانشجویی» به عنوان یک پروژه در صندوق رفاه دانشجویان در حال بررسی است، افزود: اقدامات مربوط به این کارت به مراحل خوبی رسیده است، هدف صندوق رفاه دانشجویان این است که رفاه کارت دانشجویی جامع و مانع و از لحاظ خدمات متمایز باشد تا میزان خدمات رسانی به دانشجویان ارتقاء یابد.

وی تصریح کرد: رفاه کارت دانشجویی حدود 26 نوع خدمت شامل خدمات رفاهی،ورزشی،فرهنگی، تخفیفات دانشجویی،سفر، ویزا کارت،حمل و نقل عمومی و … را در بر می‌گیرد و پس از تصویب و اجرا این کارت به دانشجویان همه مقاطع ارائه خواهد شد.

یکسال پس از طرح این وعده از سوی رییس صندوق رفاه دانشجویی، محمد فرهادی، وزیر سابق علوم هم در اوایل سال 1396 بار دیگر وعده اجرایی شدن رفاه کارت دانشجویی را داد و تاکید کرد: تمامی مجوز‌های صدور کارت رفاه دانشجویان که شامل 37 خدمت است توسط صندوق رفاه دانشجویی انجام شده و با تکمیل زیرساخت‌ها تا اول ترم آینده (مهر ماه 96) در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

اگر چه وعده این اجرایی شدن این طرح در سال‌های 95 و 96 به صورت جدی‌تر مطرح شد اما ایده اولیه آن در سال 1393 مطرح شد و یک سال و نیم پیش تر از سخن وزیر علوم یعنی اسفندماه سال 94، یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان در همین رابطه گفت: «رفاه کارت دانشجویی، یا کارت هوشمند یک‌پارچه دانشجویی به عنوان یک پروژه در صندوق رفاه دانشجویان در حال بررسی است، مشاور مربوط به این پروژه بررسی‌های لازم را انجام داده و خدماتی که قرار است ارائه شود را با خدمات مشابه در کشورهای دیگر تطبیق داده است.

با ارائه این کارت کل پرداختی‌ها در قالب کارت یک‌پارچه دانشجویی صورت می‌گیرد. چنانچه مطالعات در این زمینه به اتمام برسد و تصویب شود این طرح احتمالا تا اردیبهشت سال آینده نهایی می‌شود.

رفاه کارت دانشجویی حدود 26 نوع خدمت شامل خدمات رفاهی، ورزشی، فرهنگی، تخفیفات دانشجویی، سفر، ویزا کارت، حمل و نقل عمومی و... را ارائه می‌کند و پس از تصویب به دانشجویان همه مقاطع ارائه می‌شود»

به گزارش ایلنا، تمام این وعده‌ها که از سال 93 استارت خورد و در سال‌های 94 ، 95 و 96 از سوی مقامات مسئول تکرار شد، صرفا وعده‌ای بیش نبود.

آخرین وعده برای اجرای «رفاه کارت دانشجویی» به مرداد ماه 1397 بازمی‌گردد که در آن یکی از مقامات وزارت علوم از از توزیع رفاه کارت دانشجویی از مهر امسال خبر داد و ابراز امیدواری شد که با توزیع این این کارت‌ها، مشکلات مالی دانشجویان برای تحصیل کاهش یابد.

مهر ماه نیز فرارسید اما این وعده بر زمین مانده، امسال نیز محقق نشد. به نظر می‌رسد طرح «رفاه کارت دانشجویی» وعده‌ای است علی‌رغم آن که 4 سال از مطرح شدنش می‌گذرد، بنا نیست شکل اجرایی به خود بگیرد و صرفا وعده‌ای است که به صورت یک سریال سالانه،‌ در سال‌های 1393 ، 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397 مطرح شده و این سریال کماکان ادامه دارد.

مسئولان وزارت علوم اگر قصد اجرایی کردن این طرح را ندارند آیا بهتر نیست از وعده‌ دادن در این خصوص دست بردارند و قسمت پایانی این سریال تکراری را اعلام کنند؟ اما اگر قصدی جدی برای اجرایی شدن این طرح وجود دارد، آیا زمان آن فرا نرسیده که به صورت جدی از وعده دادن دست بردارند و در عمل برای اجرای آن کاری کنند؟

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟