استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور گفت: خشکسالی حاکم بر سیستان و بلوچستان از زلزله و خسارت های آن بدتر است چرا که خشکسالی به نسبت زلزله کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا احمد علی موهبتی افزود: زلزله در هر کجا اتفاق بیفتد بعد از آن آبادانی به وجود میآید اما خشکسالی حاکم بر این منطقه شرایط فجیع و بحران زایی را به دنبال داشته است.
موهبتی گفت: استان سیستان و بلوچستان مورد توجه همه مقامات کشوری است.
وی تصریح کرد: توجه مقام معظم رهبری، دولت، قوه قضائیه و مقننه به استان سیستان و بلوچستان است اما با وجود این شرایط و در حالیکه یازده و نیم درصد وسعت کشور و ۳ و ۴ دهم جمعیت کشور را داراست عملاً هفت یا هشت دهم درصد بودجه کشور به آن اختصاص می یابد.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که بخشی از این بودجه نیز مربوط به پروژههای ملی و فراملی همچون بندر، راه و مرز است و سهم مردم سیستان و بلوچستان نیست اما از بودجه استانی هزینه می شود .
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امسال ۳ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در حاشیه شهر جذب شدند که برایشان مدرسه ایجاد شده است و اما بیش از سه هزار دانش آموز نیز ثبت نام شده اند که هنوز بدون مدرسه هستند.
استاندار با اشاره به حادثه آتش سوزی و همدردی با خانواده های داغدیده گفت: آنچه که امروز حائز اهمیت است تسکین آلام دردهای خانواده های داغ دیده است.
وی اضافه کرد: باید از این موقعیت حداکثر بهره برداری را برای جلب توجه به استان داشته باشیم تا قدمی را برای نزدیک شدن استان به میانگین کشوری برداریم.
وی با بیان اینکه خدمات نظام در این استان قابل چشم پوشی نیست و کسی نمیتواند آن را نادیده بگیرد چراکه کفران نعمت است، افزود: در این دولت جهش های بزرگی در راستای توسعه صورت گرفته اما هنوز هم مشکلات مهمی وجود دارد که باید به آن بپردازیم.
وی گفت: بحث آموزش مبحث بسیار مهمی است که تعطیل پذیر نیست و باید برنامه ریزی شود تا همه مدیران و دانش آموزان چه در حوزه تخصصی و چه در حوزه فرهنگی آموزش ببینند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.