رییس جمهور سابق کشورمان بامداد فردا راهی اسپانیا و سوییس می شود.
به گزارش روابط عمومی موسسه بین المللی گفتگوی فرهنگها و تمدنها،حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی در راستای بسط ایده گفت وگوی فرهنگ ها و تمدنها به دعوت "فدریکو مایور" مدیر کل سابق یونسکو که در حال حاضر دبیر کلی بنیاد فرهنگ و صلح را برعهده دارد سفری چهارروزه به اسپانیا دارد تا در نشستی که با موضوع" ادیان و برپایی صلح " در این کشور برگزار می شود ، شرکت و سخنرانی کند.
وی در این سفر از برخی از مراکز فرهنگی اسپانیا دیدن خواهد کرد.
رییس موسسه بین المللی گفتوگوی فرهنگ ها و تمدنها پس از اتمام سفر خود به اسپانیا در سفری 3 روزه به سوییس ، در نشستی که با مشارکت موسسه بین المللی گفت وگوی فرهنگها و تمدنها و مرکز صلح و حقوق بشر اسلو برگزار می شود،شرکت می کند .
در این نشست که "سیاست و مذهب" محور اصلی آن را تشکیل می دهد نقش مذهب و دولت در جهان اسلام و جهان غرب ، نگاهی مقایسه ای در وضعیت سکولاریسم در جهان اسلام و غرب ، به همراه نگاهی به تنوع های فرهنگی و مذهبی جهان مورد بررسی قرار می گیرد.
سید محمد خاتمی در سفر خود به اسپانیا و سوییس با مقامات عالی رتبه فرهنگی و سیاسی این کشورها دیدار و گفتگو خواهد داشت.
گفتنی است پیش از این در اثر اشتباه یکی از خبرنگاران سایت باران سفر سید محمد خاتمی به سوییس به صورت نادرست سفر به نروژ اعلام شده بود!