ته چین؛

طرز تهیه سربی توت فرنگی با شربت آقطی

کد خبر: ۸۷۰۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷ 19 January 2019
تعداد بازدید : 223
کد خبر: ۸۷۰۳۰۴
|
۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷ 19 January 2019
|
3633 بازدید

مواد لازم:
یک لیمو کامل
300 میلی‌لیتر شربت الدرفلاور(آقطی)
یک کیلوگرم توت فرنگی

بازدید 3633
سُربــِـی توت فرنگی که از شربت الدرفلاور(آقطی) در کنار توتفرنگی تهیه می‌شود همراه با طعم ترش و تند خوشایند لیمو به این دسر مزه فوق‌العاده و متوازنی می‌دهد و آن را عالی می‌سازد. طرز تهیه این سربی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟