روحانی: مردم زحمات را ببینند و شاکر باشند؛

آقای رئیس‌جمهور! حرف‌تان را اصلاح و از مردم عذرخواهی کنید/ حاضرید حقوق مردم را هم اندازه کشورهای منطقه بدهید؟

این مسائل با نگاه خوشبینانه دولت نسبت به «برجام» و بی عملی پس از آن، باعث شد که بار دیگر تکانه های اقتصادی شدید، به شدت مردم به ویژه طبقه متوسط و فرودست را تحت فشار قرار دهد. حالا رئیس جمهور به جای تلاش برای حل مشکلات و عذرخواهی از مردم نسبت به آنچه سرشان آورده، بدون ذکر نیمه دیگر داستان از شاکر بودن در قبال ارزانی ها نسبت به کشورهای منطقه می گوید؛ بدون اینکه دستمزد و حقوق مردم ما را با آنها قیاس کند. این نگاه و راه غلط هم جای عذرخواهی دارد و هم اصلاح.
کد خبر: ۸۷۰۹۱۰
|
۲۸ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۶ 18 January 2019
|
64217 بازدید
|

رئیس جمهور به تازگی در اظهار نظری از مردم خواسته در کنار مشکلات و گرانی ها، زحمات هم دیده شود و مردم با مقایسه آنچه در کشور به آنها ارائه می شود با آنچه در کشورهای همسایه به مردم می دهند، شاکر نعمات باشند! انگار آقای رئیس جمهور عادت کرده اند به جای تلاش برای بهبود وضعیت نابهنجار و عذرخواهی از مردم به واسطه آنچه دولت برایشان فراهم کرده است، از بالا به پایین نگاه کند و از آنها بخواهد شاکر همین وضعیت موجود باشند!

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» دوشنبه هفته گذشته در جمع علما و روحانیون اهل تسنن و تشیع استان گلستان، با بیان اینکه «گرانی واقعیت است اما نان، خدمات و انرژی در ایران ارزانترین در منطقه است» گفت: باید در کنار واقعیت های اقتصادی ناشی از گرانی و مشکلاتی که در کشور ایجاد شده است، مردم ارزانی ها و خدمات را هم ببینند و شاکر نعمات موجود در کشور باشند؛ موضوعی که خیلی در رسانه ها بازتاب نیافت.

رئیس جمهور با اشاره به شمار بالای دانش‌آموزان و دانشجویان در مدارس و دانشگاه‌ها، امنیت بالای کشور، تحت پوشش بیمه قرار گرفتن 80 میلیون ایرانی و قیمت ارزان آب، برق، انرژی و گندم در مقایسه با سایر کشورها، تأکید کرد: «امروز در کشور مشکل وجود دارد اما اگر درد و رنج را می‌بینیم، زحمت دیگران را هم ببینیم و شاکر نعمات باشیم.»

در مورد سخنان رئیس جمهور سه نکته مهم وجود دارد؛ اول اینکه انگار آقای روحانی انتقاداتش به دولت قبل را فراموش کرده و یادش افتاده برخی خدمات ارزان و محدود در کشور ارائه می شود، دوم آنکه رئیس جمهور از برخی به اصطلاح ارزانی ها در کشور و قیاس آن با کشورهای منطقه سخن گفته اما یادش رفته حقوق و دستمزد مردم در کشور ما با همین کشورها را مقایسه کند و سوم اینکه مطابق با برخی اسناد و آرشیو خبرهای موجود وضعیت فعلی را از دو سال قبل بسیاری از کارشناسان به دولت و رئیس جمهور هشدار داده بودند، اما گویا کارشناسانی که چنین مسائلی را گفته اند از دید رئیس جمهور و اطرافیانش کارشناس نبوده اند.

وضعیت فعلی اقتصاد کشور بارها در چهل سال گذشته پس از انقلاب دستخوش تغییرات و تحولات و نوسان های اساسی قرار گرفته است؛ اما مجریان امور کشور هر بار با بی توجهی از کنار این موضوعات گذشته اند و به جای پیدا کردن ریشه، علل و عوامل این نوسانات شدید به منظور جلوگیری از تکرار دوباره آن، صرفا به فکر رفع مشکلات موجود و طرح توجیهاتی در برابر اذهان عمومی نسبت به این مسائل بوده اند.

نزدیک ترین نمونه نوسانات و به هم ریختگی اقتصادی کشور که در سال 97 رخ داد، را می توان در تحولات و تکانه های شدید اقتصادی کشور در اواخر سال 90 و سال 91 جست و جو کرد؛ موضوعی که «حسن روحانی» در جریان رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری در سال 92 به شدت از آن انتقاد کرد و خوابیدن مردم جلوی بانک ها برای دریافت ارز و تغییرات لحظه ای قیمت های کالا را دور از شأن ملت ایران می دانست و تأکید می کرد، برای آن برنامه دارد و جلوی تکرار آن را خواهد گرفت؛ اتفاقی که هیچ وقت نیفتاد.

اقتصاد کشور در دولت «محمود احمدی نژاد» قرار بود بر اساس آنچه اقتصاد اسلامی و اقتصاد عدالت محور خوانده بود، پایه‌ریزی شود؛ مسأله ای که با شعار «آوردن پول نفت بر سر سفره‌های مردم» نظر مردم را به خود جلب کرد. او اجرای طرح‌های طرح تحول اقتصادی، احداث بنگاه‌های زود بازده، طرح مسکن مهر، طرح هدفمندسازی یارانه‌ها و صندوق مهر امام رضا را در اولویت کاری در این هشت سال قرار داد. اما بر خلاف شعارها وضعیت بسیار ناامیدکننده بود.

در جریان دولت‌های نهم و دهم و در مدت هشت سال زمامداری محمود احمدی‌نژاد، اکثر شاخص‌های کلان اقتصادی ایران تنزل پیدا کردند؛ برای نمونه، میزان نقدینگی کشور از زمان آغاز به کار دولت نهم تا زمان اتمام دوره دولت دهم به میزان شش برابر افزایش یافت. بر مبنای شاخص تورم نیز می‌توان از 56درصد تورم در انتهای دوران زمامداری احمدی‌نژاد نسبت به ابتدای دوران تصدی‌گری وی اشاره کرد. کارشناسان این عدم موفقیت احمدی‌نژاد در تحقق وعده‌هایش را تحت تأثیر چند عامل می‌بینند: سیاست‌های اقتصادی نادرست، فقدان انضباط مالی و تحریم‌های علیه ایران.

پس از پایان دولت احمدی نژاد گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای از سوی مجلس و دولت «حسن روحانی» دربارهٔ تخلفات دولتمردان منتشر شد و رئیس جمهور جدید به کارگیری تیم باتجربه و توانمند در کابینه اش را دلیلی برای جلوگیری از اتفاقات تلخ اقتصادی خواند. اما پس از پنج سال انگار این تیم با تجربه هم نتوانست مانع از جلوگیری از نوسانات شدید اقتصادی، کاهش ارزش دارایی های مردم و سقوط شدید ارزش پول ملی بشود.

برخی اقتصاددانان از جمله اقتصاددانان نهادگرا هشدارهایی به دولت و رئیس جمهور داده بودند و حتی «فرشاد مومنی» در سال 95 با طرح موضوعی مبنی بر اینکه «آیندگان درباره روحانی چگونه قضاوت می‌کنند؟» گفته بود: به حسن روحانی خاضعانه اینگونه بحث کارشناسی خود را مطرح می کنم: درک می کنیم که در این اقتصاد سیاسی شما انگیزه خود را برای طراحی یک برنامه میان مدت با کیفیت تا حدود زیادی از دست داده اید و آثار این بی انگیزه بودن به وضوح در اسنادی که تاکنون تحت عنوان برنامه ششم منتشر شده قابل مشاهده است. اما آیندگان درباره حسن روحانی از موضع تاکتیک هایی که در برابر رقبای بعضا غیرمنصف خود اتخاذ کرده داوری نخواهند کرد، بلکه از موضع اینکه چقدر مصالح بلندمدت و میان مدت را به ملاحظات کوتاه مدت ترجیح داده درباره وی و همکارانش داوری خواهد کرد.»

وی ادامه داد: «لذا مشفقانه به ایشان و کل ارکان ساختار قدرت این نکته را گوشزد می کنم که راه نجات ایران از طریق طراحی یک برنامه میان مدت توسعه‌ی با کیفیت عبور می کند و به جای دامن زدن به این زد و خوردها، باید ساز و کار و بسترهایی فراهم کرد که امکان طراحی چنین برنامه ای با همکاری تمام اجزای ساختار قدرت فراهم شود.»

مومنی در پاسخ به این که آیا شرایط اقتصادی کنونی می تواند در انتخاب مجدد حسن روحانی در انتخابات سال آینده تاثیر منفی داشته باشد، گفت: «بدون تردید تأثیرات منفی جدی خواهد داشت، چون طبقات فرودست به شرحی که اشاره شد به هیچ وجه احساس بهبود وضعیت نمی کنند.»

این مسائل با نگاه خوشبینانه دولت نسبت به «برجام» و بی عملی پس از آن، باعث شد که بار دیگر تکانه های اقتصادی شدید، به شدت مردم به ویژه طبقه متوسط و فرودست را تحت فشار قرار دهد. حالا رئیس جمهور به جای تلاش برای حل مشکلات و عذرخواهی از مردم نسبت به آنچه سرشان آورده، بدون ذکر نیمه دیگر داستان از شاکر بودن در قبال ارزانی ها نسبت به کشورهای منطقه می گوید؛ بدون اینکه دستمزد و حقوق مردم ما را با آنها قیاس کند. این نگاه و راه غلط هم جای عذرخواهی دارد و هم اصلاح.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸۵
در انتظار بررسی: ۲۹
انتشار یافته: ۴۵۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
منکه بجای اینها دارم از خجالت آب میشم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بعضی موقع آدم شک میکند نکند خدای ناکرده........
ابوذر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
واقعا هم خجالت داره ، کشوری که 10 درصد منابع جهان و 1 درصد جمعیت جهان را دارد باید میزان رفاهش 10 برابرمیانگین رفاه جهانی باشد . متأسفانه سوء مدیریت امثال آقای روحانی باعث وضعیت اسفبار اقتصادی امروز این کشور و مرذم است .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
آقا ابوذر!نباید به آقای روحانی محدودش کنید!چون در دوره های قبلش هم اینجا کویت نبود.همین آش و همین کاسه بود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بله دیگه جواب این ملت شریف همین هست
معلم ناامید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من کار ب اصولگرا اعتدال اصلاح طلب ندارم
باچهامیدی ۹۸ و۱۴۰۰ برم رای بدم؟؟؟!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
قیمتها 4 برابر شده، و دستمزدها 4 برابر بی ارزش، این قدرت 8 برابر کاهش یافته را کی می تونه تحمل کنه؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بلی رییس جمهورمنظورش اطرافیان خودش میباشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
ایشان از زمانی که بازی گرانی دلار های نفتی را اجرا کردند دیگر رئیس جمهور مردم نیستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ایشان منتقد درجه یک سیاست های دولت احمدی نژاد بودند ولی در عمل همان سیاست ها را به بدترین شکل ممکن اجرا کردند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
عموجان ایشان یک صدم احمدی نژاد برای مردم خدمت نکرده من طرف دار احمدی نژادنیستم ولی باید بدون حب وبغض واقعیتها را گفت احمد نزاد هزاران نفر را خانه دار کرد احمدی نژاد حقوق ها را صد درصد اضافه نمود. وخیلی کارهای خدماتی انجام دادبکشورهای غربی هم تحت عنوان مذاکره باج نداد فقط یک عیب داشت به مشاورانی که از نظر گفتار مسئله سازبودند زیاد بها میداد وحرف گوش نمیکرد البته این دولت هم مشاورانی دارد تحت تاثر حرفهای آنها قرار میگیرد که می آید عوض معذرت خواهی طلبکارانه صحبت مبکند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
جناب ۱۲:۲۳ کجا احمدی نژاد همه را خانه دار کرد؟!اگر مسکن مهر را می گویید با آن کیفیت که بماند.در ضمن با طرز رفتارش هم داخلیها را با خودش دشمن کرد هم بیرونیها را با کشور.در ضمن مشخص است که طرفدار ایشون هستید وگرنه با نگاهی به قیمتها در ابتدای ریاست ایشان و مقایسه آن با انتهای ریاستشان مشاهده می کنید که همه اقلام چندین برابر گرانتر شده اند.خلاصه اینکه همه اینها یکی هستند!فقط مردم بیخودی یکسری طرفدار این طرف و یکسری طرفدار آنطرف هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خداوکیلی زمان احمدی نژاد اگر دلار گران شد ولی مردم اینقدر احساس بدبختی و بی آینده بودن نداشتند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
قیمت بنزین دولتی اول دوره احمدی نژاد: ۸۰ و بعد ۸سال
۴۰۰
قیمت نفت به قول آفساید طلبها در زمان احمدی نژاد ۱۴۰ دلار،


بنزین زمان روحانی۴۰۰ و بعد از ۴ سال ۱۰۰۰
قیمت نفت زمان روحانی به قول خودشون ۲۰ دلار ولی در واقعیت ۶۰ دلار.

گرون شدن ۳۲۰ تومنی بنزین در زمانی که مایه اولیه بنزین نفت ۱۴۰ دلار بود ظلم بود یا ۶۰۰ تومنی افزایش قیمت در طی ۴ سال( نه ۸ سال) آن هم زمانی که ادعا می شد نفت بیست دلار شده؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی م
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
کاری که احمدی نژاد با عدالت کرد این روحانی باتدبیر و امید مردم کرد. یعنی اون موقع وضع خراب بود اما یه کورسوی امیدی بود اما الان وضع هم خرابتر است هم همون امیده دیگه نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
قدرت خرید مردم ایران مانند ترکیه و عراق است ولی در کشورهایی مثل امارات و قطر چندین برابر ایران است و حتی از اروپا هم بهتر هستند این کشورهای موچک
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
قدرت مردم ایران مانند ترکیه است؟ وقتی بیسوادی چرا اجازه اظهار نظر بخودت میدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
واقعا فکر میکنی قدرت خرید مردم ایران اندازه ترکیه و عراق هست؟ تا بحال اصلا رفتی اونجا و از درامد و قیمت هاشون خبر داری که ما رو با اونا مقایسه میکنی؟ ما رو فقط با کشورهایی مثل کشور دوست و برادر ونزوئلا باید مقایسه کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
کسی بی سواد نیست بی سواد کسی است که برای او تبلیغات می کنند و فکر می کند که قدرت خرید مردم ترکیه بالاتر از ایران است
فکر نمی کتم شما دو نظر دهنده که یک نفر هم می باشی ترکیه رفته باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وقتی درامد انها لیر و دینار است را با درامد خودتان که ریال مقایسه کنید و قیمت هایی که وجود دارد انوقت می فهمید که چقدر فاصله دارد با تخیلاتی که برای شما ساختند که همه جا خوشبخت هستند و در ایران بدبخت
!!!!!
ادامه نظر من به دو نظردهنده بالایی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
قیمت خانه در ترکیه ارزان تر از اینجا است و قیمت خوراکی هم فرق زیادی با اینجا ندارد ولی قیمت برق و اب و گاز و بنزین اینجا ارزان تر است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
برادار عزیز اگر یکبا رهم تشریف برده باشی کشورهای عراق یا ترکیه می بینی که نسبت قیمت ها به ساعت کاری حداقل دستمزد چقدر با ایران تفاوت دارد. لطفا تحقیق کنید و بعد اظهار نظر
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
حداقل حقوق یک کارگر ترک ۲۰۰۰ لیره، یک خونه معمولی رو استانبول میشه حدود ۷۰۰ لیر اجاره کرد، کسی دغدغه . مسکن نداره اونجا بنزین ۷ لیره اما خورد و خوراک تقریبا با تهران یکیه شاید ۱۰ درصد بالاتر باشه. قابل توجه آقای بیسواد
امین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
شما ظاهرا انتظار دارید که با 30میلیون تومان کاخ سعدآباد را به شما تحویل دهند آدم بد نیست بعضی وقت ها هم منطقی قضاوت کند .یادمان نرود که همین الان هم خیلی ها آرزوی سقف روی سر دارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۳۰
عزیزمن همین عراقی که یک کشورجنگ زده است بنده حاضرم به جرات قسم بخورم قدرت خریدشون چندین برابرمردم فلک زده ایرانه ترکیه که دیگه اصلا حرفش هم نزن یک کلام ختم کلام قدرت خریدواقتصادمردم ایران ازهرجای دیگه پایین تره حتی ونزوئلا
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
كدوم رييس جمهور به مردم پاسخگو بوده اخه،؟ مردم فقط براي راي لازم هستن و بس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
حرف روحانی راسته مردم هم مقصرا
ناشناس
| Netherlands |
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
حداقل به مدت بیست سال کسی از استان سمنان تو رده های صدارت قرار نگیرن مدیریت و این چیزها به محیط زندگی خیلی ارتباط داره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
مردم رو فقط بخاطر رای دادن میخوان و درجاهای دیگه مردم خاک و خاشاکند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
نهههههه .بعععععععتعععع
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
کلا این نوع سخن گفتن عادت مسئولان حکومت هست. انگار آنها ولی نعمت مردم هسند.
پاسخ ها
آریایی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
خلایق هر چی لایق !!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وقتی ظریف و وزیر بهدشات مستعفی میگویند این را خودتان انتخاب کرده اید یعنی همین! درست میگویند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
صد رحمت به احمدی نژاد اگر حرف زیاد میزد کار هم زیاد می کرد و شما اقتصاد الان را ببین و اقتصاد ان زمان که چه جوری است که اقایان افتخار می کند هنوز برجام وجود دارد ولی فشار بر مردم بیشتر از ان زمان احمدی نژاد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وضع تو دوره احمدی نژاد افتضاح بود الان فاجعه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
خجالتم خوب چیزیه، واقیعت اینه که دیگه حقوق کفایت همین نان و قبوض انرژی اجاره خونه. رو نمیده.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بعیدمی دونم اگراین دولت نمی بودهم وضع بازاربه این نابسامانی می شد.
محمود فرنودی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
روحانی در انتخاب تبم های خود بخصوص اقتصادی بسیار نابخردانه عمل کرد و اگر محدودیتهایی هم داشت بمردم نگفت و در واقع مردم را نامحرم پنداشت و بهمین دلیل بازی را باخت بد جور هم باخت.اسم روحانی در تاریخ معاصر این کشور بمراتب از احمدی نجاد بدتر برده خواهد شد.او از همه توانایی های علمی اقتصادی مملکت با تنگ نظری استفاده نکرد و چون همیشه امنیتی بوده فکر بازی ندارد و بنظرم بدترین رییس دولت در این 40 سال بوده است.اگر یک انتخابات فرضی برگزار گزدد امروز روحانی به زور 15 میلیون رای خواهدداشت!
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
بازهم با وعدههایش حداقل 23 میلیون خام می شوند...
جاوید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
پانزده میلیون رأی ؟!!! یک میلیونم رأی نمیاره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
موافقم
صد در صد درست است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من از دانشجویان کلاسم که خیلی ها به ایشون رای دادند پرسیدم هیچ کس به تیشون رای ندادند
ناشناس
| Australia |
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
صد هزار رای هم نمیآورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۸
کدام کشور همسایه حتماً منظرشان افغانستان و پاکستان هست دیگه. مرد حسابی کدام یک از کشورهای منطقه ثروت های خدا دادی ایران را دارند. که شماها نابودش کردید. چرا منت می گذاری چه کار کردی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
والله که آدم گریه اش میگیرد از وضع این مملکت!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟