ته چین؛

سه روش استفاده از پودر اسپرسو در غذاهای روزمره

کد خبر: ۸۷۲۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱ 26 January 2019
تعداد بازدید : 117
کد خبر: ۸۷۲۴۴۵
|
۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱ 26 January 2019
|
2552 بازدید
بازدید 2552
پودر اسپرسو تنها برای درست کردن قهوه استفاده نمی‌شود. قنادها مدت‌ها است که می‌دانند اضافه کردن کمی پودر اسپرسو به محصولات شکلاتی‌شان، طعم شکلاتی را شدیدتر و قوی‌تر می‌کند. اما پودر اسپرسو کاربردهای زیاد دیگری نیز دارد و می‌تواند به بسیاری از غذاها دیگر نیز اضافه شود و طعم آن‌ها را بی‌نظیر و فوق‌العاده کند. در این ویدیو سه روش استفاده از این پودر را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری