ته چین؛

طرز تهیه هات‌داگ پنیری سرخ کرده

کد خبر: ۸۷۳۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷ 27 January 2019
تعداد بازدید : 12106
کد خبر: ۸۷۳۱۴۴
|
۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷ 27 January 2019
|
26569 بازدید


مواد لازم:
پنیر
هات داگ
دو پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری نمک
یک قاشق غذاخوری فلفل
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
یک و نصف پیمانه شیر
دو عدد تخم‌مرغ

 

بازدید 26569
درباره پشینه هات داگ با قاطعیت نمی‌شود سخن گفت. خوردن هات‌داگ بیش از روزی یکبار توصیه نمی‌شود هرچند هات‌داگ برخلاف دیگر گوشت‌های فراوری شده در دمای پایین طبخ می‌شود. در این ویدیو دستور پخت‌هات داگی بی‌نظیر و با طعم و ساختاری استثنایی با پنیر را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟