ته چین؛

دستور پخت مرغ مراکشی با زعفران و لیمو

کد خبر: ۸۷۳۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹ 29 January 2019
تعداد بازدید : 1351
کد خبر: ۸۷۳۶۸۹
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹ 29 January 2019
|
8097 بازدید

مواد لازم:
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
سه حبه سیر
یک قاشق چای‌خوری زردچوبه آسیاب شده
یک قاشق چای‌خوری بذر زیره سبز
نمک و فلفل برای متعادل سازی مزه و طعم‌دهی
چهار عدد ران مرغ بزرگ
یک عدد پیاز سفید
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو پیمانه آب
شانزده کلاله‌ زعفران
نصف یک لیمو کهنه و مانده
یک چهارم پیمانه زیتون
دو عدد کنگر فرنگی
یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده

 

بازدید 8097
مرغ مراکشی غذایی بی‌نظیر و سرشار از طعم‌های بی‌نظیر است. به جای استفاده از سینه مرغ از ران مرغ استفاده می‌شود که آبدارتر و خوش‌طعم‌تر از سینه است. این مرغ با زردچوبه، زیره سبز و زعفران و سیر وغیره طعم دهی می‌شود و ترکیب زیبا و لذیذی از طعم‌هاست. این مرغ با کینوآ و سبزیجات عالی از آب در می‌آید. دستور پخت این غذای خوشمزه را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟