ته چین؛

روش پخت غذا در فر و برویلر

کد خبر: ۸۷۳۹۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۹ 29 January 2019
تعداد بازدید : 5903
کد خبر: ۸۷۳۹۷۱
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۹ 29 January 2019
|
17824 بازدید
بازدید 17824
در بریان کردن، غذا با حرارت زیاد می‌پزد. بریانی کردن یکی از هوشمندانه‌ترین روش‌ها برای پخت غذا است. در این روش غذا به آرامی و در معرض حرارت زیاد پخته می‌شود بنابراین همه غذا به خوبی از درون پخته می‌‍شود و غذا در روغن و مایعات موجود در خود به آرامی می‌پزد. با این وجود در صورت عدم اطلاع و آگاهی از نحوه صحیح استفاده از فر، شاید نتوان به خوبی از این روش فوق‌العاده برای پخت استفاده کرد. در این ویدیو به چند اصول بنیادی و اساسی اشاره می‌شودکه هر کسی با هر نوع فر یا دستگاه بریان کننده‌ای می‌‌تواند از آن استفاده کند.
اشتراک گذاری