ته چین؛

طرز تهیه سینه مرغ در منوی هواپیما

کد خبر: ۸۷۴۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰ 31 January 2019
تعداد بازدید : 3534
کد خبر: ۸۷۴۰۴۰
|
۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰ 31 January 2019
|
21084 بازدید

مواد لازم:
یک مرغ کامل
نمک بدون ید به میزان لازم
فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم
دو بند انگشت سبزیجات خشک شده مخلوط(رزماری،آویشن،مرزه،،مرزنگوش،اسطوخودوس)
4/1 قاشق غذاخوری فلفل کاین
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری کره
یک شاخه رزماری تازه
نصف پیمانه آب مرغ یا عصاره مرغ

بازدید 21084
در زمانی که اولین پروازهای تجاری شکل گرفتند سینه مرغی که به شکل بال‌ها هواپیما بود یکی از محبوب‌ترین مورد‌ها منو غذایی آن دوره بود اما در طول و به مرور زمان تقریبا از یادها رفت و جای خود را از دست داد. در این ویدیو دستور خلق دوباره این سینه‌ها مرغ بی‌نظیر و لذیذ را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟