فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

روسیه دلار را در قراردادهای نظامی با چین حذف می‌کند

کد خبر: ۸۷۴۱۴۰
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۲ 29 January 2019
|
2502 بازدید

رییس سرویس فدرال روسیه گفت: مذاکراتی را با چین برای کنار گذاشتن دلار در معاملات خرید تجهیزات نظامی شروع کرده‌ایم.

به گزارش ایبِنا به نقل از شبکه خبری ان تیوی ترکیه، سرویس فدرال همکاری نظامی-فنی روسیه اعلام کرد که مذاکراتی را با همتایان چینی خود بمنظور مقابله با تحریم های واشنگتن شروع کرده است.  

در همین حال «دمیتری شاگایوف» رییس سرویس فدرال روسیه گفت: مذاکراتی را با شرکای چینی خود شروع کرده‌ایم. مهمترین چیز پرهیز از نابرابری در دیگر بخش ها به دلیل تغییر رویکرد به تسویه حساب های متقابل به ارزهای ملی است. وی افزود: تحریم ها تاثیر منفی دارند و باعث می شوند که شرکای ما مرعوب شوند.

پیش از این وی گفته بود که تهدیدی از سوی اقدامات تنبیهی واشنگتن در برابر قرار دادها با چین بمنظور تامین جت‌های جنگنده Su-۳۵ و سامانه دفاعی اس ۴۰۰ نمی‌بیند.

همچنین در سپتامبر سال ۲۰۱۸ میلادی، ایالات متحده تحریم هایی را علیه چین به دلیل خرید ۱۰ فروند سوخو جنگنده Su-۳۵ بهمراه سامانه اس ۴۰۰ از روسیه اعمال کرده بود. به دنبال وضع تحریم های آمریکا، وزیر تجارت روسیه گفته بود که مسکو دلار را در قراردادهای اصلی نظامی کنار می گذارد و روبل و دیگر ارزهای ملی شرکا را مورد استفاده قرار خواهد داد.

بر پایه این گزارش، در حال حاضر سفارشات چین برای تجهیزات نظامی روسیه بیش از ۷ میلیارد دلار است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟