مواد لازم:
دو تکه سینه بدون استخوان و پوست مرغ
یک قاشق غذاخوری سس سویا (برای طعم¬دار کردن مرغ)
فلفل سیاه به میزان لازم
صد و هفتاد گرم نودل(چائومین)
یک عدد پیاز متوسط
یک عدد هویج کوچک
دو الی سه عدد پیازچه
یک فلفل دلمه قرمز
دو قاشق غذاخوری سس سویا(برای طعمدهی به نودل)
روغن و دانههای کنجد به میزان دلخواه برای تزئین
چائومین مرغ یک غذا اصیل چینی است. این غذا از سرخ کردن سینه مرغ طعمدار شده با سس سویا به همراه سبزیجات و نودلهای دراز در تابه درست میشود و طعم بینظیری دارد. وجود سس سویا و انواع سبزیجات معطر در آن، این غذا را بسیار خوشبو و خوش رایحه میکند. مانند اکثر غذاهای آسیایی و چینی این غذا نیز با چاپستیک(دو چوب مخصوص غذاخوری) خورده میشود. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.