ته چین؛

دستور پخت چائومین مرغ

کد خبر: ۸۷۴۳۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۸ 02 February 2019
تعداد بازدید : 2852
کد خبر: ۸۷۴۳۱۳
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۸ 02 February 2019
|
9130 بازدید

مواد لازم:
دو تکه سینه بدون استخوان و پوست مرغ
یک قاشق غذاخوری سس سویا (برای طعم¬دار کردن مرغ)
فلفل سیاه به میزان لازم
صد و هفتاد گرم نودل(چائومین)
یک عدد پیاز متوسط
یک عدد هویج کوچک
دو الی سه عدد پیازچه
یک فلفل دلمه قرمز
دو قاشق غذاخوری سس سویا(برای طعم‌دهی به نودل)
روغن و دانه‌های کنجد به میزان دلخواه برای تزئین

 

بازدید 9130
چائومین مرغ یک غذا اصیل چینی است. این غذا از سرخ کردن سینه مرغ طعم‌دار شده با سس سویا به همراه سبزیجات و نودل‌های دراز در تابه درست می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. وجود سس سویا و انواع سبزیجات معطر در آن، این غذا را بسیار خوش‌بو و خوش رایحه می‌کند. مانند اکثر غذاهای آسیایی و چینی این غذا نیز با چاپستیک(دو چوب مخصوص غذاخوری) خورده می‌شود. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟